Održive karijere u Srbiji – odgovorni građani 21. veka

Održive karijere u neprofitnim organizacijama - Kako se pripremiti za održivu karijeru?

Pozivaju se studenti i mladi istraživači zainteresovani za karijeru u oblasti održivog razvoja na onlajn panel diskusiju, u četvrtak, 16. septembra u 15 časova.  

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu nastavlja sa pričom o održivom razvoju kroz razgovore sa profesionalcima – alumnistima Univerziteta u Beogradu, koji svoje karijere razvijaju na poslovima koji imaju održivost kao glavni fokus. Četvrti po redu online susret posvećujemo održivim karijerama u neprofitnim organizacijama i odgovoru na pitanje – kako se spremiti za karijeru u održivosti . 

U gostima su nam:  Jovana Dragić May – WWF Adria – Jovana je završila Biološki fakultet Univerziteta u Beogradu, smer Ekologija i zaštita životne sredine. Fokus njenog rada je obrazovanje o životnoj sredini i njegova uloga u zaštiti prirode i podsticanju promene ponašanja usmerenog ka zaštiti biodiverziteta i održivom razvoju 

 Jelena Janakievski – SMART kolektiv – Jelena je apsolventkinja na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu, smer za Socijalni rad i socijalnu politiku. Nakon više godina volontiranja i angažmana u studentskim organizacijama, zaposlila se u nevladinojorganizaciji Smart Kolektiv. Fokus njenog rada su programi podrške za mlade koji žele da kroz socijalno preduzetništvo reše društvene i ekološke probleme zajednice u kojoj žive, uz specijalne video gošće:

  • Prof. dr Violetu Orlović Lovren, nastavnika na katedri za Andragogiju Filozofskog fakulteta Univerziteta u Beogradu i
  • Natašu Despotović studentkinju Fakulteta organizacionih nauka, predstavnicu studentske organizacije AIESEC 

Prijavite se i postavite pitanja našim panelistima ovde

Susretima sa profesionalcima koji su izgradili “održive” karijere želimo da studentima i diplomiranim studentima ukažemo na značajne informacije, neophodne veštine i znanja koje mogu pomoći da izgrade put ka odabranoj karijeri u polju održivog razvoja. 

Detaljnije o programu “Održive karijere u Srbiji – odgovorni građani 21. veka“ pogledajte na ovoj stranici.  

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: