Obrazovni sistem Equilibrio – Pripremni kursevi za polaganje međunarodnih ispita

U toku je upis na pripremne kurseve za polaganje međunarodno priznatih ispita iz engleskog jezika u Obrazovnom centru Equilibrio.

Obrazovni centar EQUILIBRIO već 17 godina organizuje pripremne kurseve za polaganje međunarodno priznatih ispita iz engleskog jezika – TOEFL, IELTS, FCE, CAE i CPE sa izuzetno visokom prolaznošću svojih polaznika, koja je u 2016. bila čak 98,1%.

Pripremni kursevi za polaganje međunarodno priznatih ispita omogućavaju vam da spremite i položite neki od ovih ispita, i na taj način dobijete internacionalnu diplomu o svom nivou znanja, a koja se traži na većini univerziteta engleskog govornog područja, u brojnim svetskim kompanijama (pri prijavljivanju za posao ili praksu), ili pri konkurisanju za neke od stipendija.

TOEFL i IELTS su međunarodno priznati ispiti, validni dve godine nakon polaganja istih. Služe kao dokaz vladanja engleskim jezikom prilikom apliciranja za inostrane stipendije, brojne studijske programe, seminare ili konferencije, ali i prilikom konkurisanja za iseljeničku vizu.

Pripremni kursevi za polaganje FCE, CAE i CPE ispita omogućavaju vam da spremite i položite neki od ovih ispita i na taj način dobijete potvrdu o svom nivou znanja koja se traži na većini univerziteta engleskog govornog područja, u svetskim kompanijama (pri prijavljivanju za posao i praksu) ili pri konkurisanju za neke od stipendija.

Za više informacija o pripremnim kursevima za međunarodno priznate ispite – TOEFL, IELTS, FCE, CAE i CPE koje organizuje Centar EQUILIBRIO, posetite stranicu: www.pripremnikursevi.com/informacije-o-pripremnim-kursevima

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: