Noć Humanijade 20. aprila

Studentski parlament Univerziteta u Beogradu, Udruženje Humanijada i Savez Studenata Beograda i ove godine organizuju projekat “Noć Humanijade”.
Humanijada

Učešće u ovom projektu uzeli su Fakultet bezbednosti, Filološki fakultet, Biološki fakultet, Fizički fakultet, Fakultet za fizičku hemiju, Fakultet političkih nauka, Bogoslovski fakultet, Učiteljski fakultet, Tehnološko metalurški fakultet, Pravni fakultet, Fakultet za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju, Ekonomski fakultet, Elektrotehnički fakultet, Mašinski fakultet, Farmaceutski fakultet, Fakultet organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu.

Na svakom od navedenih fakulteta do 20. aprila odvijaće se razni zanimljivi i interaktivni događaji – kvizovi znanja, žurke, karaoke, turniri, koncerti…

Cilj našeg projekta ove godine pod sloganom “Studenti za studente” jeste da prikupljenim novcem pomognemo studentima na zdravstvenom planu. U saradnji sa Zavodom za zdravstvenu zaštitu studenata u Beogradu novac cemo donirati za kupovinu testova za hepatitis B i C kako bi studenti na vreme krenuli sa lečenjem i kako bismo kod studenata probudili svest da o svom zdravlju moraju voditi računa. Novac će tako se donirati studentima Univerziteta u Beogradu koji su u lošem materijalnom stanju, a boluju od teških bolesti.

Pozivamo vas da se prijavite i učestvujete u „Noći Humanijade“ na vašem fakultetu, i da kroz zabavu pomognete onima kojima je pomoć najpotrebnija.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: