Nacionalni poziv za prvu generaciju „Youth4Air“ vršnjačkih edukatora

Connecting u partnerstvu sa Unicefom u Srbiji uz finansijsku podršku Ambasade Kraljevine Norveške u Beogradu realizuje "Youth4Air" obuku za vršnjačke edukatore.
Youth4Air

Connecting u partnerstvu sa Unicefom u Srbiji uz finansijsku podršku Ambasade Kraljevine Norveške u Beogradu realizuje „Youth4Air“ obuku za vršnjačke edukatore.

„Tražimo entuzijastične i motivisane mlade osobe koji će najpre proći obuku za vršnjačke edukatore, a potom biti angažovani na projektu i voditi edukativne „Youth4Air“ radionice i svojim radom značajno doprineti realizaciji projekta u gradovima širom Srbije. Novi mladi vršnjački edukatori će uz stalnu saradnju sa Connecting timom, učestvovati u stvaranju prve Deklaracije o čistom vazduhu u Srbiji.“ – Deniz Hoti, Connecting.

Rok za prijavljivanje je 24. februar 2022. godine. Prijave su moguće putem ovog linka.

Trening je namenjen svim mladim osobama (18-22 godina) koje nemaju iskustvo u radu sa mladima i koji su spremni da usvajaju nova znanja i daju doprinos očuvanju životne sredine u Srbiji.

Poziv se odnosi na mlade iz sledećih gradova (i okoline): Novi Sad, Subotica, Pančevo, Beograd, Niš, Zaječar, Užice, Loznica, Kruševac, Kraljevo, Čačak, Gornji Milanovac, Kosjerić, Bogatić, Nova Varoš, Novi Pazar, Raška, Osečina, Priboj, Prijepolje i Bajina Bašta.

Trening se održava od 17. do 20. marta 2022. godine, lokacija: Ekološki Centar Radulovački, Sremski Karlovci. Troškovi puta, smeštaja i hrane su pokriveni od strane organizatora.

Odabrani kandidati biće kontaktirani putem i-mejla i telefona. Učesnici treninga će biti blagovremeno obavešteni o svim logističkim informacijama. Kontakt podaci za više informacija: connectingpa@gmail.com ili na telefon: 063 305 816.

Projekat „Youth4Air“ se realizuje u okviru krovnog projekta „Škole za bolji kvalitet vazduha“ koji  realizuje Unicef u Srbiji uz pomoć Vlade Kraljevine Norveške.

 

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: