Moguće je biti mlad i uspešan! Sve je spremno za besplatan treći Forum mladih lidera

Napuštanje zemlje od strane mlade populacije predstavlja sve veći demografski i ekonomski problem u Republici Srbiji. Poslednja istraživanja rađena među studentskom populacijom su ukazala „da svaki treći student planira da ode u inostranstvo posle diplomiranja, a da polovina njih ne razmišlja da se vrati".

Visoka škola za poslovnu ekonomiju i predzetništvo, kao društveno odgovorna institucija, nastoji da pruži svoj doprinos rešavanju ovog problema. U tom smislu, Škola preduzima različite aktivnosti da u svoj rad na najbolji mogući način uključi i svoje studente.

Jedno od tih aktivnosti Škole je podrška studentskom projektu Forum mladih lidera koji Studentski parlament Škole, u saradnji sa doc. dr Gordanom Gavrić i Tamarom Vesić ispred nastavnog osoblja, organizuje već tri godine.

30. marta 2019. godine u periodu 9-17 časova u zgradi Visoke škole za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo održaće se treći po redu Forum mladih lidera, u kome se planira učešće preko 250 mladih. Očekuje nas 5 sjajnih predavača koji će odgovoriti na mnogobrojna pitanja koja zaokupljuju pažnju mladih i koji će pokazati da je moguće biti mlad i uspešan u Republici Srbiji.

Projekat je podržan od strane Ministarstva omladine i sporta i Ministarstva privrede, a generalni pokrovitelj je tradicionalno Visoka škola za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo.

Kotizacije se ne naplaćuju, ali je neohodno prijaviti se.

Prijave će biti otvorene od 5. marta, a sve informacije možete dobiti na mejl studentski.parlament@vspep.edu.rs

Svim učesnicima biće obezbeđeni:

– Sertifikat o učešću na Forumu,

– Poklon dobrodošlice,

– Posluženje.

Na kraju Foruma, očekuje nas nagradna igra u kojoj će najsrećniji učesnici dobiti vredne nagrade naših partnera:

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: