Letnja škola biznisa na Mokroj Gori 2016.

Imate li viziju svoje buduće karijere? Znate li koje je korake potrebno preduzeti na putu ka uspehu? Letnja škola biznisa na Mokroj Gori mladima omogućava da otkriju svoj put ka uspešnoj karijeri, steknu praktično iskustvo i kroz rad na sebi ostvare svoje potencijale! Tokom sedmodnevnog boravka na Mokroj Gori steknite neprocenljivo znanje i doživljaje za pamćenje.

Letnja škola biznisa je program Mokrogorske škole menadžmenta koji se bavi neformalnim obrazovanjem mladih. Ko su idealni kandidati? Mladići i devojke uzrasta od 16 do 24 godine koji sebe vide kao uspešne buduće preduzetnike i menadžere.

Program je osmišljen na način da se mladi ljudi kroz interaktivna predavanja i kreativne radionice stimulišu i obuče na koji način mogu ostvariti svoje preduzetničke ideje. Polaznici Letnje škole biznisa na Mokroj Gori imaće priliku da se obučavaju u oblastima menadžmenta, liderstva, marketinga i javnog nastupa. Praktična znanja sticana kroz simulacije poput intervjua za posao sa nekim od najboljih HR stručnjaka u zemlji, ili vođenja poslovnih sastanaka i pregovaranja biće neprocenljiva osnova ka vašem putu do uspeha.

Ukoliko, pak, još uvek niste sigurni koja karijera bi odgovarala vašim afinitetima, na Letnjoj školi biznisa imaćete priliku da uradite i testove ličnosti i karijerne orijentacije.

Trajenje programa je 7 dana u terminu od 13. do 20. avgusta 2016. na Mokroj Gori. Učesnici Letnje škole biće smešteni u samom kompleksu Drvengrada na Mećavniku. Predavanja će biti održavana u kampusu Mokrogorske škole menadžmenta koji se nalazi u sklopu Drvengrada.

Kako bismo vaš boravak na Letnjoj školi pretvorili u nezaboravno iskustvo, pored dinamičnih predavanja dani će biti upotpunjeni sportsko-rekreativnim sadržajima koji su dostupni na Mećavniku. Neizostavne jutarnje šetnje do prelepih planinskih vidikovaca i lokacija, kao i sportske aktivnosti odbojka, stoni tenis, košarka i tenis samo su neke od aktivnosti koje vas očekuju na Mokroj Gori. Očekuju vas i nezaboravni izleti do Andrićgrada, zatim krstarenje Drinom, vožnja Šarganskom osmicom i orijentiring po netaknutoj prirodi Mokre Gore.

Nakon svih dnevnih aktivnosti naši polaznici mogu se opustiti i uživati u filmskim projekcijama u bioskopu ili se prepustiti čarima wellness centra sa bazenom, saunama i masažom u okviru kompleksa na Mećavniku.

Ukoliko i ti želis NOVO ZNANJE, da upoznaš NOVE LJUDE i da se ZABAVIŠ, Letnja škola biznisa je pravo mesto za tebe. Cena po osobi iznosi 50.000 dinara. U cenu su uračunati školarina, smeštaj, pun pansion, izleti i prevoz.

Link za prijavu: http://msm.edu.rs/prijava-za-omladinsku-letnju-skolu-biznisa/

Za više informacija posetite sajt Letnje škole biznisa ili nas kontaktirajte na Facebook stranici Letnja škola biznisa MŠM.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: