„Iz psihološkog ugla“ – besplatna radionica za studente

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu ovog maja organizovao je serijal besplatnih radionica pod nazivom "Psihološki ugao" tokom kojih se na konstruktivan i bezbedan način bavio nekim važnim psihološkim temama - odlaganjem obaveza, motivacijom, anksioznošću i samokritičnošću.
iz psihološkog ugla

Narednog četvrtka, 17. juna, Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu organizuje „Psihološki ugao Q&A„, čiji je cilj da svi učesnici dobiju priliku da postave pitanja i dobiju odgovore iz psihološkog ugla.

Radionice u okviru serijala je vodio Goran Palamarević, sertifikovani terapeut, i on će biti tu da odgovori na sva pitanja u četvrtak, 17. juna u 12 časova. CZRK želi da studentima da priliku da dobiju odgovore na sva pitanja koja su imali, ali nistu stigli tokom ranijih radionica da ih postave.  

Ukoliko želite da saznate kako prepoznati vlastite prednosti i nedostatke, kako razrešiti dileme, biti odgovoran, efikasan, zadovoljan, smiren, proaktivan, kako smanjiti anksioznost, kako uspešno privesti studije kraju i ostvariti lične i profesionalne ciljeve… pridružite se i slobodno pitajte!

Prijavu i pitanja za radionicu „Iz psihološkog ugla“ možete poslati popunjavanjem kratkog upitnika najkasnije do 17. juna u 9 sati ujutro na ovom linku

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: