IT Days 2015: Spoj ekonomije i IT-a na Ekonomskom fakultetu

Treću godinu zaredom seminar o informacionim tehnologijama „IT Days 2015“, koji organizuje Grupa za SPEKOF, okupiće 16. i 17. decembra na Ekonomskom fakultetu (EKOF) studente i predavače iz poslovnog života koji će kroz interaktivna predavanja diskutovati o IT sektoru u Srbiji.

Ove godine na IT Days-u studenti će saznati kako da osnuju svoj startap, šta ih sve čeka ukoliko odluče da se bave preduzetništvom, kako mogu u Srbiji da ostvare zaradu putem interneta, kako da seoglašavaju na društvenim mrežama; facebooku, instagramu i twitteru.

„Ideja da se organizuje ovakav seminar na EKOF-u proistekla je iz želje da se predmeti na fakultetu koji se bave ovom tematikom obogate dodatnim primerima iz prakse. Pozivamo Vas da nam se pridružite i uverite sami u kvalitet sad već tradicionalnog IT Days-a koji je iz godine u godinu sve posećeniji“, poručuju organizatori iz Grupe za SPEKOF.

Predavači će biti predstavnici marketinških agencija, blogeri i IT stručnjaci kao što su Ivan Rečević, Aleksandar Radukin, Petar Vasić, Ivan Bildi, Martina Anđelković, Nikola Vučićević, Dragan Varagić, Aleksandar Ašković…

Imajući u vidu da je učešće na seminaru besplatno ne sumnjamo da će se tražiti mesto više za svako od ovih predavanja. Zainteresovani mogu obezbediti svoje mesto na IT danima putem online prijave na zvaničnoj fejsbuk stranici seminara, gde se mogudodatno informisati o svim pojedinostima.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: