Interaktivni vebinari za studente „Kad završim faks biću…“

Seriju vebinara pod nazivom “Kad završim faks biću…” realizuje Francusko-srpska privredna komora u Srbiji u saradnji sa Univerzitetom u Beogradu – Centrom za razvoj karijere i savetovanje studenata.
Kad završim faks biću

Centrar za razvoj karijere i savetovanje studenata u saradnji sa Francusko-srpskom privrednom komorom u Srbiji poziva sve zainteresovane studente da isprate interaktivne vebinare pod nazivom „Kad završim faks biću…“ i na taj način se bliže upoznaju sa različitim zanimanjima i saznaju različite opcije koje im se nude.

Studentima se nudi prilika da razgovaraju sa uspešnim mladim profesionalcima iz raznih sektora, saznaju čime se oni konkretno bave na toj poziciji i kojim su putem do nje stigli.

Svaki vebinar biće posvećen predstavljanju jednog zanimanja, i to sa pozicije nekoliko ljudi koji rade u različitim kompanijama i organizacijama, i svi će biti organizovani sredom od 14 časova. Prvih pet vebinara biće posvećeni zanimanju projektnog menadžera, zanimanjima na kojima rade diplomirani tehnolozi, zanimanjima u oblasti marketinga i komunikacija, finansija prodaje, dok će u narednom ciklusu koji je u planu za jesen biti predstavljena i neka nova, tzv. zanimanja budućnosti.

Prvi interaktivni vebinar „Kad završim faks biću…“ će se održati u sredu, 26. maja 2021. sa početkom u 14 časova.

Prijava se obavlja na ovom linku.

 

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: