Humanitarni sportski turnir

Studentska organizacija Unija studenata FON-a, i ove godine  organizuje šesti po redu „Humanitarni sportski turnir“ koji  će se održati 10. i 11. septembra na sportskim terenima na Adi Ciganliji.

,,Humanitarni sportski turnir” je projekat koji za cilj ima da kroz sport, takmičarski duh i zabavu proširi svest o značaju humanosti. Pozitivna energija, dobro raspoloženje i osmeh čine ovaj projekat nezaboravnim iskustvom. Sav prikupljeni novac od kotizacija će biti uplaćen u humanitarne svrhe na račun Fondacije Novak Đoković.

Fondacija Novak Đoković je organizacija koja ulaže u predškolsko obrazovanje u Srbiji, zemlji u kojoj tek svako drugo dete ima pristup predškolskom obrazovanju. Rad Fondacije temelji se na uverenju da se predškolskim obrazovanjem mogu promeniti životi dece i cele zajednice. 

Projekat je koncipiran na dvodnevnom turniru na kojem se timovi i takmičari mogu nadmetati u futsalu, basketu, odbojci, tenisu, stonom tenisu i od ove godine, novoj disciplini, šahu. Kao završnica turnira biće dodela nagrada za najbolje takmičare koju su obezbedili naši partneri. Važnost ovog projekta su prepoznali mnogi partneri i prijatelji, koji su omogućili njegovu uspešnu realizaciju.

Projekat ,,Humanitarni sportski turnir ” jedan je od najznačajnijih projekata Unije studenata FON-a. Otvoren je za sve one koji žele da kroz fer plej igru pokažu svoje veštine i sposobnosti u sportu, kao i za one koji žele da podrže humanitarni karakter projekta. Uz sve to je zagarantovana dobra atmosfera koja ovaj turnir izdvaja od drugih.

Za sve dodatne informacije možete posetiti Facebook stranicu Unija studenata FON-a ili
instagram profil @unijastudenatafona.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: