FONIS – Studenti studentima

Na tradicionalnom projektu "Studenti studentima" mogu da učestvuju svi studenti, nezavisno od njihovog fakulteta i smera. Projekat će se održati u online formatu 23. i 24. oktobra, a prijave su otvorene od 9. do 19. oktobra.
Studenti studentima

Udruženje studenata informatike FONIS sa Fakulteta organizacionih nauka vas poziva da učestvujete na edukativnom projektu S2S – „Studenti studentima“ koji se održava u online formatu 23. i 24. oktobra.

Projekat  ima za cilj da spoji studente koji žele da steknu nova ili usavrše postojeća znanja iz određenih oblasti IT-a, dizajna ili marketinga sa studentima koji svoje stečeno znanje iz te oblasti žele da podele sa drugima. Sastoji se iz dva dela – 9 radionica i panela.

Prvi deo projekta je panel na temu „Od praktikanta do seniora“ koji će opisati iskustva partnera iz kompanije Quantox. „Put do zaposlenja često je popločan neophodnom praksom koja predstavlja početak karijere i razvojnog puta praktikanata. Ljudi se neretko pronađu upravo kroz praksu i tek tada zapravo upoznaju posao koji su izabrali. Kako izgleda taj praktičan rad i testiranje sebe u jednom potpuno novom okruženju i u čemu leži vrednost profesionalne prakse, možete čuti iz prve ruke od naših kolega, Anđele Stojančević, Aleksandra Bajkina, Slavka Vraneševića i Daria Stamenkovića“ poručuju iz kompanije Quantox.

Drugi deo obuhvata radionice koje će delegatima stvoriti prijatnu atmosferu za brzo i lako učenje, kao i komuniciranje sa predavačima.

Prijave su otvorene od 9. do 19. oktobra i možete je popuniti na ovom sajtu, gde možete pronaći sve potrebne informacije o projektu „Studenti studentima“.

 

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: