FIST17 „FOBOFOBIJA“ – Strah od straha

Otvoren je 17. po redu Festivala Internacionalnog Studentskog Teatra (FIST) koji se ove godine po prvi put realizuje u 3 grada.
FOBOFOBIJA

Pod sloganom FOBOFOBIJA – STRAH OD STRAHA otvoren je 17. po redu Festival Internacionalnog Studentskog Teatra (FIST) koji tradicionalno svake godine organizuju studenti i studentkinje Katedre za menadžment i produkciju pozorišta radija i kulture sa Fakulteta dramskih umetnosti. Nakon dve godine pandemije  korona virusa, festival se ponovo organizuje uživo, oči u oči sa publikom. U prostoru DownTown studija, pred više od dve stotine ljudi festival je svečano otvoren predstavom Tamo gde pevaju FIST produkcije, koja je ujedno i diplomska predstava reditelja Đorđa Nešovića, po tekstu Filipa Grujića.

FOBOFOBIJA

FIST tim se nakon uspešne ceremonije otvaranja i premijere predstave uputio ka Pirotu gde će publika imati priliku da uživa u programima 9. i 10. maja na Trgu iprsed Doma kulture, nakon čega se putujući karavan seli za Novi Pazar gde će se predstave igrati 12. i 13. maja na Žitnom trgu, a prateći program će biti realizovan u Kulturnom centru. Nakon posete Pirotu i Novom Pazaru, Fistov karavan će se vratiti u Beograd gde će se 15. maja u Zvezdara teatru igrati predstava Harlekin je mrtav, a festival će biti zatvoren 16. maja predstavom Romeo i Julija u Teatru na brdu. Prijavite se na vreme za svoje karte, slanjem poruke na zvanične Instagram ili Facebook naloge festivala, ulaz je besplatan. 

FOBOFOBIJA

Sve informacije o festivalu i dalje možete pratiti na FIST mobilnoj aplikaciji dostupnoj na IOS platformama App store i  Google play, kao i na zvanicnom vebsajtu festivala, Instagram, Facebook i Youtube platformama.

Fotografije: Boško Bunuševac

 

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: