DKSG: Otvorene prijave za radionicu ekološkog i antropološkog filma KINO-EKO

Akademski kino klub/Akademski filmski centar DKSG poziva studente da se prijave za učešće na radionici ekološkog i antropološkog filma KINO-EKO. U fokusu drugog izdanja ove radionice biće prostori Bačke.
KINO-EKO

KINO-EKO je radionica namenjena studentima, koja predstavlja priliku da se mlađa populacija informiše o bitnim temama vezanim za zaštitu životne sredine, odnosno o ekološkim problemima, ali i da se upozna sa načinom života u područjima Vojvodine, odnosno bačkog okruga.

Teorijski deo radionice, na kojem će polaznici biti upoznati sa različitim pristupima u oblasti dokumentarnog i eksperimentalnog filma, biće održan od aprila do prve polovine jula u Domu kulture Studentski grad, dok će praktični deo radionice biti održan u spomenutoj regiji sa smeštajnom lokacijom u Malom Iđošu, u drugoj polovini jula.

Finalna montaža snimljenih materijala, kao i projekcija filmova polaznika radionice biće organizovana u Domu kulture Studentski grad, u toku jeseni tekuće godine.

Prijave će se primati isključivo elektronskim putem, a neophodno je da zainteresovani studenti pošalju svoju biografiju/CV i motivaciono pismo (do 1.000 karaktera sa razmacima) na mejl adresu kino-eko@dksg.rs  najkasnije do 20. marta 2022. godine.

Broj polaznika je ograničen, a svi kandidati biće pozvani na razgovor.

Akademski kino klub/Akademski filmski centar Doma kulture „Studentski grad“ (DKSG) poziva studente da se prijave za učešće na radionici ekološkog i antropološkog filma KINO-EKO. Učešće na radionici KINO-EKO je besplatno, dok je prethodno iskustvo u radu na filmu (ili videu) poželjno, ali nije neophodno kao uslov za prijavu.

 

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: