CEO for One Month – program stručne prakse

Prvi zamah u poslovni svet ume da bude težak, ali zašto onda ne bi krenuo/la od vrha? Nudimo ti priliku da prošetaš u direktorskim cipelama ceo mesec. Bez šale.
CEO for one month

Imaš li stav, viziju i želju, ali nemaš iskustva?

Ako je odgovor na sva četiri pitanja „da“, Adecco Group ti nudi jedinstvenu priliku da na samom početku svoje karijere dobiješ podršku i savete iz prve ruke. Program „CEO for One Month“ daje mogućnost ambicioznim mladim ljudima kao što si ti da tokom jednog meseca rade rame uz rame sa regionalnim direktorima Adecco grupe. Pored sjajnog teorijskog iskustva koje ćeš steći, operativno znanje će ti dati vetar u leđa i praksu u poslovnom svetu kakvu nisi mogao/la ni da zamisliš.

Nakon regionalnog programa, ako se pokažeš kao pravi lider – a verujemo da hoćeš, tvoja praksa se nastavlja u Bootcamp-u, gde ćeš se zajedno sa svojim kolegama iz drugih zemalja boriti za najprestižniju poziciju – CEO of The Adecco Group! Kao CEO ćeš provesti još mesec dana sa Alainom Dehaze-om, generalnim direktorom Adecco grupe, ali i 15.000€ kao dodatnu podršku.

Prijave na linku ispod će biti otvorene od 5. februara, a poslednji rok za prijavu je 16. april. U globalnoj akciji CEO for One Month, koja se održava već sedmu godinu zaredom, učestvovaće preko 45 zemalja, od kojih će se „top 10“ finalista izboriti za svoju poziciju u Bootcamp-u. Imaš li stav, viziju i želju?

Koraci u prijavi:

1. Registrations:

Prijave su otvorene od 5. februara do 16. aprila – registuj se na link www.ceofor1month.com/ceo-for-one-month/

2. Country Selection:

Od 17. aprila do 22. maja će se odvijati proces selekcije. Tokom ovog perioda će biti organizovan i mini boot camp/workshop kada ćeš imati priliku da pokažeš svoje veštine!

3. Annoucement:

Proglašenje CEO for One Month za Srbiju.

4. CEO Job:

Ceo jedan mesec ćeš raditi zajedno sa CEO-ima u Srbiji – ići ćeš na sastanke, prezentovati projekte, primiti platu u skladu sa tvojom novom pozicijom, i najvažnije, učiti od najboljih!

5. Global Team

Svi učesnici projekta na Country nivou, imaće priliku da se izbore za prestižnu poziciju Global CEO for One Month

6. Bootcamp

Odabrani učesnici će proći Bootcamp obuku od 17. do 19. septembra

7. Global CEO

Samo jedan finalista će biti u prilici da mesec dana provede sa Alainom Dehaizeom, CEO-om Adecco Grupe, ali I da zaradi svoju mesečnu platu od 15.000eur! Da li imaš direktorski stav?

Link ka Adecco web site-u: www.adecco.rs

You tube: www.youtube.com/watch?v=4NayB0q56vE

Pobednik SRB 2017: www.adecco.rs/novosti/izabran-adecco-ceo-for-one-month/

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: