Black & White žurka

Najjača imena DJ scene - W&W, Paul Van Dyk, Sandy Rivera i Girl Panic – nastupaju 22. decembra u Beogradu na Huawei Mate Black & White, žurci koju za svoje korisnike organizuje Huawei brend.

Ulaz na žurku je potpuno besplatan, a jedini uslov je da ste vi ili vaš prijatelj (eng. mate) vlasnik bilo kog modela Huawei pametnog telefona – Mate, P ili Y serije, bez obzira da li je u pitanju Lite ili flagship model.

Huawei je nedavno predstavio Mate 20 Pro, telefon koji je pomerio granice i očekivanja korisnika, a ovim jedinstvenim gestom želi da im se zahvali na poverenju i podršci zahvaljujući kojoj je brend ostvario najbolje poslovne rezultate do sada.

Sve što je neophodno da uradite kako biste dobili ulaznice za ovaj spektakl je da IMEI broj, koji je lična karta vašeg pametnog telefona, unesete u formular prilikom prijave na sajtu ww.huaweimate.rs i u roku od 48h, a po završetku procesa provere tačnosti verifikacije, na mail će vam stići QR kod koji je ujedno i ulaznica za spekatkl u Štark areni.

Ukoliko pak niste od onih koji vole sve da završavaju online, Huawei brend omogućio je da odete na neko od prodajnih mesta Eventima, pokažete IMEI broj svog mobilnog telefona i na licu mesta preuzmete QR kod, tj. ulaznicu.

Osim toga, za sve oni koji su iz Beograda ili u prolazu kroz Beogradu, Huawei je omogućio da zainteresovani korisnici posete Huawei kućicu za registraciju i preuzimanje ulaznica ispred najpoznatije shopping zone – TC Ušće u okviru tradicionalnog Christmas Platz-a. U kućici će sve zainteresovane sačekati ljubazne devojke koje će im pomoći da se registruju i dođu do svojih ulaznica za crno – beli spektakl što pre. Huawei kućica je otvorena od ponedeljka 10. decembra svaki dan u periodu od 10h do 22h.

Požurite, jer karata je sve manje!

Vidimo se u Štark areni!

 

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: