Besplatno predavanje – Otključaj svoje preduzetničke potencijale

Studentski kulturni centar organizuje još jedno besplatno predavanje za studente pod nazivom "Otključaj svoje predzetničke potencijale".
Otključaj svoje preduzetničke potencijale

Besplatno predavanje pod nazivom „Otključaj svoje predzetničke potencijale“ biće održano u četvrtak, 3. juna u 18 sati u Velikoj sali Studentskog kulturnog centra (SKC). Predavač je Miloš Pešić iz Centra za razvoj potencijala.

Šta je to što razlikuje velike umove – naučnike, pronalazače, vrsne umetnike, ili uspešne preduzetnike, ljude koji su svojim idejama i rezultatima menjali svet i činili ga boljim, od ostalih ljudi? Upravo način na koji su razvijali i oslobađali svoje ideje i potencijale! Sve ono što je oblikovalo svet koji poznajemo danas, u početku je bilo samo ideja u umu čoveka koji je radio natome da je oslobodi i razvije.

Na predavanju „Otključaj svoje predzetničke potencijale“ saznaćemo šta nas to ometa da oslobodimo svoju originalnost, ideje i preduzetničke potencijale. Upoznaćemo se sa izazovima koji nas očekuju na tom putu i načinima kako da ih prevaziđemo. Osvestićemo kako na nas utiču ograničavajuća uverenja, okruženje i strahovi, i kako se izboriti sa njima. Otkrićemo osobine, veštine i sposobnosti koje su ključni faktori uspeha, kako bismo otključali i probudili naše preduzetničke potencijale. Naučićemo šta su neophodni sastojci potrebni svakoj ideji da bi se razvila i uspešno pretvorila u preduzetnički poduhvat – „FORMULA4+1“.

Svi koji žele da prisustvuju besplatnom predavanju mogu to učiniti bez prethodne najave.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: