„Belgrade Night Mile“

Studenti Ekonomskog fakulteta na prvoj noćnoj trci u Beogradu

Trci pod nazivom „Belgrade Night Mile“, koja će se po prvi put održati u Beogradu,pridružiće sestudenti Ekonomskog fakulteta. Osim zdravih navika,povod njihovog učešća na noćnoj trci, zakazanoj za petak, 2. novembar, od 22 časa je i ruta koja kreće od Savskogtrga, preko ulica Milovana Milovanovića i Gavrila Principa, i prolazi pored zgrade njihovog fakulteta.

– Za razliku od mnogih studenata, koji usled velikog broja obaveza ne pronalaze dovoljno vremena za brigu o sebi, mi se aktivno bavimo sportom, i na samom fakultetu, kroz razne sportske klubove.Zato nam je učešće na ovakvoj trci gde predstavljamo Ekonomski fakultet, veliko zadovoljstvo. Pored toga što ćemo timski istrčatipo jednu milju, sigurni smo da ćemo se i odlično zabaviti – kaže Nikola Dumeljić, predstavnik muškog tima Ekonomskog fakulteta, pored kog će u trci učestvovati i ženska EKOF ekipa.

Učešće na trci „Belgrade Night Mile“ je besplatno za sve, a kako su mesta ograničena, obavezna je registracija putem sajta. Prijavljuju se timovi od po troje članova koji će u muškoj i ženskoj kategoriji trčati štafetu u dužini od po jedne milje. Konačan skor tima predstavlja ukupno vreme potrebno da svi članovi istrče po jednu milju, a za najbolje su obezbeđene vredne nagrade, poput patika za trčanje.

Organizator prve noćne trke, timadidas Runners Belgrade, iskazao je veliko zadovoljstvo što će među njima trčati i mladi ljudi, čija će energija zasigurno doprineti dobroj atmosferi i sjajnom provodu.

Partner događaja je Gradska opština Savski venac, na čijoj se teritoriji takmičenje i održava.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: