AEGEE – Niš organizuje radionicu „Kako biti EKO“

AEGEE – Niš, filijala evropske omladinske i neprofitne organizacije AEGEE, organizovaće 17. aprila 2021. godine događaj edukativnog karaktera pod nazivom "Kako biti EKO".
Kako biti EKO

Radionica „Kako biti EKO“ će početi u 13 časova i biće održana na onlajn platformi Zoom usled epidemiološke situacije i preporučenih preventivnih mera. Učesnici se mogu prijaviti do 15. aprila putem Gugl forme koja se nalazi na Instagram profilu organizacije.

Na predavanju će biti reči o održivom razvoju i ekološkoj svesti. Govoriće se i o šteti koja je već pričinjena životnoj sredini, ali i o konkretnim postupcima kojima svaki pojedinac može pomoći poboljšanje trenutnog stanja životne sredine. O tome će na radionici govoriti Petar Đorđević, generalni sekretar udruženja „Radne akcije Delijski vis“ i volonter sa bogatim iskustvom u ekološkim akcijama. Drugi predavač biće Dušan Đorđević koji je član odreda izviđača „Josif Pančić“ i ekspert u oblasti neformalnog obrazovanja dece i mladih.

Događaj će se organizovani u saradnji sa Naučno-tehnološkim parkom Niš i odredom izviđača „Josif Pančić“.

Ovo je jedan od mnogobrojnih projekata koje AEGEE – Niš organizuje tokom godine, a koji su humanitarnog karaktera ili, poput projekta „Be Smart & Start“, pomažu mladima u tome da se afirmišu na različitim poljima.

Više informacija o radionici „Kako biti EKO“ možete pronaći na ovom linku.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: