Stipendija Fonda Ljilja i Milka Mijatov

Humanitarni fond ''Ljilja i Milka Mijatov'' raspisao je Javni poziv za dodelu stipendija za školsku 2015/16. godinu namenjenih uspešnim studentima i studentkinjama sa teritorije grada Zrenjanina. Konkurs je otvoren do 28. septembra.

Pravo učešća imaju studenti drugih i viših godina osnovnih studija i master studija državnih univerziteta koji su tokom školovanja ostvarili prosečnu ocenu najmanje 8,5. Potrebno je da studenti imaju prebivalište na teritoriji grada Zrenjanina najmanje pet godina.

Ukupno će biti dodeljeno šest stipendija – dve za studente koji studiraju na Univerzitetu u Beogradu, dve za studente koji studiraju na Univerzitetu u Novom Sadu i dve za studente sa zrenjaninskog fakulteta.

Detaljnije informacije o potrebnoj dokumentaciji i načinu prijave mogu se pronaći ovde.

Rezultati konkursa biće objavljeni do 5. oktobra na sajtu grada Zrenjanina, u informativnim emisijama Radio Zrenjanina i na oglasnoj tabli Gradske narodne biblioteke „Žarko Zrenjanin“.

Dodelu stipendija Humanitarni fond „Ljilja i Milka Mijatov“ realizuje u saradnji sa Radio Zrenjaninom i Gradskom narodnom bibliotekom „Žarko Zrenjanin“.

Foto: Wikimedia CommonsAlexzr88, prema Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported licenci

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: