Danas je 
недеља, јул 21, 2024. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!
Početna Domaće stipendije za studente

Domaće stipendije za studente

Program stipendiranja studenata – proleće 2020.

Evropski pokret FUTURIS, u saradnji sa EQUILIBRIO - Obrazovnim sistemom organizuje i tokom proleća 2020. Program stipendiranja studenata beogradskih fakulteta i visokih strukovnih škola.

Stipendije fondacije Dušan Pavlović 2019.

Fondacija Dušan Pavlović nastala je iz želje za prenošenjem znanja i podsticanjem mladih talenata u oblasti ekologije, energetske efikasnosti, obnovljivih izvora energije i održivog...

Program stipendiranja studenata – jesen 2019.

Evropski pokret FUTURIS, u saradnji sa EQUILIBRIO - Obrazovnim sistemom organizuje i tokom jeseni 2019. Program stipendiranja studenata beogradskih fakulteta i visokih strukovnih škola.

Program stipendiranja studenata – jesen 2018.

Program stipendiranja studenata – jesen 2018. svim zainteresovanim studentima beogradskih fakulteta i visokih strukovnih škola omogućava pohađanje PREMIUM kurseva stranih jezika (engleski, nemački, italijanski, francuski, španski, ruski, norveški i švedski), jezičkih...

Program studentskih stipendija kompanije ManpowerGroup povodom proslave desetogodišnjice poslovanja u Srbiji

Kompanija ManpowerGroup kreirala je program studentskih stipendija sa ciljem razvoja talenta kod studenata državnih univerziteta na teritoriji Republike Srbije, kao jedan od projekata usmerenih na proslavu desetogodišnjice poslovanja u Srbiji.

Osmi ciklus programa nacionalnih stipendija „Za žene u nauci“

U partnerstvu Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Nacionalne Komisije za UNESKO i kompanije L'Oreal Balkan.

Civil Society Scholar Awards – CSSA

Beogradska otvorena škola u saradnji sa Fondacijom za otvoreno društvo raspisuje KONKURS ZA DODELU STIPENDIJA u okviru Programa podrške namenjenom doktorantima, članovima akademske zajednice i zaposlenima na visokoškolskim ustanovama (Civil Society Scholar Awards - CSSA) za školsku 2018-2019. godinu.

Program stipendiranja studenata – proleće 2018.

Evropski pokret FUTURIS, u skladu sa svojim ciljevima promovisanja važnosti sekundarnog obrazovanja kod omladine, u saradnji sa Obrazovnim centrom EQUILIBRIO organizuje i tokom proleća 2018. Program stipendiranja studenata beogradskih fakulteta i visokih strukovnih škola.

Konkurs za stipendiranje studija u Republici Srbiji

Ministarstvo omladine i sporta obaveštava studente da je u subotu, 30. decembra 2017. godine raspisan Konkurs za stipendiranje do 900 najboljih studenata završne godine osnovnih akademskih studija i do 400 studenata završne godine master akademskih studija sa visokoškolskih ustanova čiji je osnivač Republika Srbija, za školsku 2017/18. godinu.

Stipendije Fondacije „Novi dobrotvori Univerziteta“ za školsku 2017/2018. godinu

Fondacija "Novi dobrotvori Univerziteta" raspisala je Konkurs za dodelu četiri stipendije za školsku 2017/2018. godinu studentima Univerziteta u Beogradu.
54,967FANOVAPRATI NAS
2,187PRATILACAPRATI NAS
714PRATILACAPRATI NAS