Danas je 
četvrtak, 9 jula, 2020. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!

Prijavi se za zvanični sajam i konferenciju studija i stipendija u Italiji

Događaj je podržan od strane Ambasade Republike Italije i deset univerziteta čiji će predstavnici doći u Beograd pravo iz raznih delova Italije kako bi...

Program stipendiranja studenata – jesen 2018.

Program stipendiranja studenata – jesen 2018. svim zainteresovanim studentima beogradskih fakulteta i visokih strukovnih škola omogućava pohađanje PREMIUM kurseva stranih jezika (engleski, nemački, italijanski, francuski, španski, ruski, norveški i švedski), jezičkih...

EKO Serbia – Stipendije za postdiplomske studije na univerzitetima u Grčkoj

Poslovna Grupacija Hellenic Petroleum, čija je članica Eko Serbia, drugu godinu za redom organizuje dodelu stipendija studentima iz Srbije za postdiplomske studije na univerzitetima u Grčkoj.

Program studentskih stipendija kompanije ManpowerGroup povodom proslave desetogodišnjice poslovanja u Srbiji

Kompanija ManpowerGroup kreirala je program studentskih stipendija sa ciljem razvoja talenta kod studenata državnih univerziteta na teritoriji Republike Srbije, kao jedan od projekata usmerenih na proslavu desetogodišnjice poslovanja u Srbiji.

Osmi ciklus programa nacionalnih stipendija „Za žene u nauci“

U partnerstvu Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Nacionalne Komisije za UNESKO i kompanije L'Oreal Balkan.

NABA i Domus Akademija iz Milana otvorile konkurse za trogodišnje, master i letnje kurseve

NABA i Domus Akademija iz Milana​ otvorile konkurse za trogodišnje, master i letnje programe.

Civil Society Scholar Awards – CSSA

Beogradska otvorena škola u saradnji sa Fondacijom za otvoreno društvo raspisuje KONKURS ZA DODELU STIPENDIJA u okviru Programa podrške namenjenom doktorantima, članovima akademske zajednice i zaposlenima na visokoškolskim ustanovama (Civil Society Scholar Awards - CSSA) za školsku 2018-2019. godinu.

Program stipendiranja studenata – proleće 2018.

Evropski pokret FUTURIS, u skladu sa svojim ciljevima promovisanja važnosti sekundarnog obrazovanja kod omladine, u saradnji sa Obrazovnim centrom EQUILIBRIO organizuje i tokom proleća 2018. Program stipendiranja studenata beogradskih fakulteta i visokih strukovnih škola.

Za studente iz Srbije 18 slovenačkih stipendija

Republika Slovenija, odnosno njen Centar za mobilnost i evropske programe obrazovanja i obuke (CMEPIUS), objavio je konkurs za dodelu 378 stipendija stranim studentima i postdiplomcima za narednu školsku godinu.

Konkurs za stipendiranje studija u Republici Srbiji

Ministarstvo omladine i sporta obaveštava studente da je u subotu, 30. decembra 2017. godine raspisan Konkurs za stipendiranje do 900 najboljih studenata završne godine osnovnih akademskih studija i do 400 studenata završne godine master akademskih studija sa visokoškolskih ustanova čiji je osnivač Republika Srbija, za školsku 2017/18. godinu.
54,967FANOVAPRATI NAS
2,187PRATILACAPRATI NAS
714PRATILACAPRATI NAS