Konkurs za dodelu stipendija Civil Society Scholar Awards – CSSA

Beogradska otvorena škola u saradnji sa Fondacijom za otvoreno društvo raspisuje Konkurs za dodelu stipendija u okviru Programa podrške namenjenom doktorantima, članovima akademske zajednice i zaposlenima na visokoškolskim ustanovama (Civil Society Scholar Awards - CSSA) za školsku 2017-2018. godinu.

Program CSSA podržava međunarodnu akademsku mobilnost sa ciljem da doktorantima, članovima akademske zajednice i zaposlenima na visokoškolskim ustanovama pruži podršku i omogući pristup sredstvima koja su im potrebna za dalje akademsko-profesionalno usavršavanje.

Konkurs je namenjen doktorantima i zaposlenima na visokoškolskim institucijama u Srbiji.

ROK ZA PRIJAVU JE 31. MART 2017. GODINE

Više o konkursu možete pročitati ovde.

Koje aktivnosti mogu biti finansirane?

Program podrške namenjen je kratkoročnim, međunarodnim istraživačkim projektimau trajanju između 2 i 9 meseci, kao što su: rad na terenu (prikupljanje podataka), istraživačke posete bibliotekama, arhivama ili univerzitetima, razvoj kurikuluma, aktivnosti u oblasti međunarodne istraživačke saradnje koje imaju za cilj izdavanje publikacije.

Vremenski rok za izvođenje projekata:od 1. septembra 2017. do 31. avgusta 2018. godine.

Traženi dozvoljeni iznos za doktorante ne sme da prelazi 10 000 američkih dolara, a za zaposlene na visokoškolskim ustanovama 15 000 američkih dolara.

Kako se prijaviti?

Aplikacioni formular možete pronaći ovde.

Vodič za prijavu i dokument sa Često postavljanim pitanjima možete pronaći ovde.

Za dodatne informacije u vezi sa konkursom, kao i za zakazivanje individualnih konsultacija možete se obratiti na telefonom na broj +381 11 30 61 577 ili putem mejla: akademsko.savetovanje@bos.rs.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: