DOBA fakultet raspisao konkurs za dodelu studentske stipendije osobi sa hendikepom

DOBA fakultet za primenjene poslovne i društvene studije je i ove godine u okviru akcije Možeš ti, mogu svi raspisao konkurs za dodelu stipendije osnovnih/master online studija za školsku 2016/2017 godinu osobi sa hendikepom iz Srbije.

Veliki deo naših studenata suočava se sa nekom vrstom ograničenja i mi se borimo sa njima i za njih. DOBA online programi su dizajnirani tako da omogućavaju izuzetnu pristupačnost i fleksibilnost studiranja, uz dvadesetčetvoročasovnu tehničku podršku. Na našem fakultetu studenti sa hendikepom, dakle, nisu prepušteni sami sebi, ne susreću se sa svakodnevnim preprekama i mogu samostalno, od kuće da obavljaju sve svoje studentske obaveze.

Vizija DOBA Fakulteta je društvo ravnopravnih i aktivnih građana u kome su marginalizovane grupe osnažene da samostalno žive i odlučuju, u skladu sa svojim potrebama i ambicijama.

doba_fakultet_konkurs_230816_tw768

Verujemo da samo uz uvažavanje i ohrabrivanje različitosti možemo da napredujemo, pretvarajući izazove u mogućnosti!

Konkurs za podelu stipendije će biti otvoren do 5. septembra 2016., a kompletnu listu uslova konkurisanja i detaljne informacije možete preuzeti u dokumentu konkursa. Stipendija pokriva troškove za sve godine studiranja.

Izvor: www.doba.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: