Carlsberg i Dunđerski Fondacija otvorila novi konkurs za stipendiranje studenta

Pravo da učestvuju na konkursu imaju studenti osnovnih akademskih studija Tehnološkog fakulteta u Novom Sadu, mogu da konkurišu za za četiri stipendije u pojedinačnom iznosu od 100.000 dinara, Ekonomskog fakulteta u Subotici, mogu da konkurišu za tri stipendije u pojedinačnom iznosu od 100.000 dinara i Pravnog fakulteta u Novom Sadu, mogu da konkurišu za tri stipendije u pojedinačnom iznosu od 100.000 dinara.

Konkurs za dodelu stipendija se završava u prvoj nedelji decembra, a svi uslovi mogu se pronaći na sajtu Fondacije: www.cdfondacija.rs.

Kroz Carlsberg i Dunđerski Fondaciju, kompanija Carlsberg Srbija nastavlja da neguje bogatu tradiciju ulaganja u dobrobit društva, poteklu od dva pasionirana ljubitelja piva i dobročinitelja – Jakob K. Jakobsena, osnivača pivare Carlsberg u Kopenhagenu i Lazara Dunđerskog, osnivača pivare u Čelarevu. Spajanjem njihovih ciljeva i vrednosti, Fondacija Carlsberg i Dunđerski ostvaruje svoju misiju da neguje istoriju koja nas je izgradila i oblikovala, istovremeno ulažući u budućnost generacija koje dolaze.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: