Danas je 
subota, februar 25, 2017. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!
Početna Studentske prakse u Srbiji

Studentske prakse u Srbiji

Stručna praksa u kompaniji Telekom Srbija

Obaveštavamo vas da je kompanija Telekom Srbija otvorila poziv za obavljanje obavezne stručne prakse za studente Univerziteta u Beogradu tokom 2017. godine.

Communis raspisuje konkurs za praksu- pozicija: Digital Marketing trainee

Ukoliko poseduješ diplomu FON-a, Filološkog i Filozofskog fakulteta, zanima te da radiš na kreiranju sadržaja za online kanale komunikacije, koristiš društvene mreže i platforme za komunikaciju, želiš da upotrebljavaš nove tehnologije u cilju komunikacije sa potrošačima i širom populacijom- prijavi se do 5.marta 2017.godine.

Hartefakt traži nove ljude za programe Fondacije i Instituta!

HARTEFAKT FOND traži nove ljude za programe Fondacije i Instituta.

Praksa u kompaniji SR Technics

Ukoliko si student ili diplomac, zanima te avio industrija, želiš da stekneš praktične veštine u radu i budeš deo globalnog tima, prijavi se za šestomesečnu plaćenu praksu u kompaniji SR Technics. Rok za prijavu je 1. mart 2017.godine.

Konkurs za stažiranje za studente i društveno aktivne mlade

Ukoliko si mlada osoba bez mnogo radnog iskustva koje će ti sigurno biti potrebno u budućnosti, ukoliko želiš da naučiš brojne veštine koje će ti koristiti u daljem radu i karijeri, onda te ohrabrujemo da se prijaviš na konkurs za stažiranje u Institutu za evropske poslove.

Projekat ‘Ceo for one month’ Adecco grupe

Projekat ‘CEO for one month’ Adecco grupe po četvrti put pomaže mladim talentima da započnu karijeru.

Praksa u oblasti Internet prodaje i marketinga

Mala SRB Prodavnica doo raspisuje konkurs za tromesečnu praksu na poziciji Asistent Internet prodaje i marketinga. Ukoliko si student osnovnih ili master studija, želiš da stekneš praktično iskustvo iz oblasti Internet trgovine i elektronskog poslovanja, kao i Internet marketinga- prijavi se do 20. februara 2017.godine.

Budi deo CzRK tima!

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata u potrazi je za praktikantima na pozicijama: Saradnik u organizaciji događaja i Saradnik za karijerno informisanje. Pozivamo studente Univerziteta u Beogradu sa razvijenim veštinama komunikacije, organizacije, rada na računaru, koje karakteriše inicijativa i motivisanost za rad u dinamičnom okruženju, da se prijave na konkurs, najkasnije do 19.02.2017.

Internship in IT Audit Services

Univerzitet u Beogradu, Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata poziva studente Univerziteta u Beogradu da se prijave na konkurs za plaćenu praksu u oblasti IT u kompaniji PricewaterhouseCoopers. Rok za prijavljivanje je 20.02.2017.

Praksa za studente i diplomirane studente sa prebivalištem na teritoriji opštine Čukarica

Univerzitet u Beogradu, Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata poziva studente da se prijave na konkurs za praksu u organizaciji Kancelarije za mlade GO Čukarica i Centra za mlade "Čuka". Praksa će se odvijati u odeljenjima Opštinske uprave (ekonomija, pravo, arhitektura, građevinarstvo, IT sektor, političke nauke i kultura). Rok za prijave je 28.02.2017.
57,184FANOVAPRATI NAS
2,067PRATILACAPRATI NAS
628PRATILACAPRATI NAS
CLOSE
CLOSE