Danas je 
četvrtak, januar 19, 2017. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!
Studentske prakse u Srbiji

Studentske prakse u Srbiji

EY program neformalne edukacije „Tvoja karijera počinje ovde“

Kompanija EY i ove godine organizuje program neformalne edukacije „Tvoja karijera počinje ovde“ uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog... Pročitajte više »»

Praksa na poziciji Media planera!

I&F McCANN Grupa otvorila je konkurs za praksu na poziciji Digital Media Planner. Idealna prilika za: učenje, usavršavanje, rad u jednoj od najvećih agencija u marketing svetu u regionu, rad sa velikim internacionalnim klijentima. Prijavljivanje... Pročitajte više »»

Konkurs za stažiranje

Centar savremene politike raspisuje konkurs za stažiste koji bi bili angažovani na period od četiri meseca, od početka februara do početka juna 2017. godine, u kancelarijama Centra savremene politike u Beogradu. Konkurs je pre svega namenjen... Pročitajte više »»

Plaćena praksa na poziciji Pomoćni trener

Trening centar Top Gym poziva studente završnih godina osnovnih i master studija Fakulteta sporta i fizičkog vaspiranja i srodnih fakulteta koji su položili ispit iz predmeta Anatomija lokomotornog sistema da se prijave za praksu- pozicija... Pročitajte više »»

Plaćena praksa na projektu „Znanjem do posla“

Ukoliko ste studenti završnih godina, master studija ili diplomirani nezaposleni, imate dobre organizacione i komunikacijske veštine, dobro znanje ebgleskog jezika, poznavanje i razumevanje situacije mladih u tranziciji od škole do posla u... Pročitajte više »»

Kompanija Đak traži Praktikanta u merkting sektoru

Pozivaju se studenti završnih godina studija društvenog usmerenja da se prijave za dvomesečni program prakse u kompaniji Đak. Ukoliko te zanima da stekneš iskustvo u marketingu asistirajući marketing menadžerima u njihovim svakodnevnim... Pročitajte više »»

Praksa na poziciji Analitičar tržišta

Kompanija Euro07 u saradnji sa Centrom za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu poziva studente zainteresovane za sticanje radnog iskustva kroz jednomesečni program prakse. Ako si student osnovnih/master studija ili apsolvent, interesuje te... Pročitajte više »»

Postanite asistent u Centru za stručno usavršavanje Službe za upravljanje kadrovima

Ako ste završili fakultet, dosta vam je teorije i želite da steknete radno iskustvo i uspostavite mrežu profesionalnih kontakta uz učenje u dinamičnom okruženju, Služba za upravljanje kadrova Vlade Republike Srbije vas poziva da im se... Pročitajte više »»

Centar savremene politike (CSP) raspisuje konkurs za stažiste

Centar savremene politike (CSP) raspisuje konkurs za stažiste koji bi bili angažovani na period od četiri meseca, od početka februara do početka juna 2017. godine, u kancelarijama CSP u... Pročitajte više »»

Praksa u HR sektoru!

Kompanija Carlsberg u saradnji sa Centrom za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu poziva studente završnih godina zainteresovane za oblast ljudskih resursa da se prijave za program prakse u ovoj kompaniji. Rok za prijave:... Pročitajte više »»
56,900FANOVAPRATI NAS
2,015PRATILACAPRATI NAS
617PRATILACAPRATI NAS