Danas je 
četvrtak, januar 19, 2017. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!
Domaće stipendije za studente

Domaće stipendije za studente

Stipendije Zadužbine “Đoka Vlajković”

Odbor Zadužbine “Đoke Vlajkovića” doneo je odluku da raspiše Konkurs za dodelu četiri stipendije studentima Univerziteta u... Pročitajte više »»

Stipendije Fondacije “Novi dobrotvori Univerziteta u Beogradu”

Konkurs za dodelu stipendija Fondacije “Novi dobrotvori Univerziteta u Beogradu” za školsku 2016/2017. godine, otvoren je do 23. januara 2017.... Pročitajte više »»

Konkurs za stipendiranje studenata za školsku 2016/17. godinu.

Ministarstvo omladine i sporta obaveštava studente da je u sredu, 28. decembra 2016. godine raspisan Konkurs za stipendiranje do 850 najboljih studenata završne godine osnovnih akademskih studija i do 400 studenata završne godine master... Pročitajte više »»

Carlsberg i Dunđerski Fondacija otvorila novi konkurs za stipendiranje studenta

Carlsberg i Dunđerski Fondacija otvorila je novi konkurs za dodelu deset stipendija za studente Pravnog, Ekonomskog i Tehnološkog fakulteta, Univerziteta u Novom Sadu. Stipendije koje se dodeljuju deo su trogodišnjeg ugovora o saradnji koji su... Pročitajte više »»

Raspisan konkurs za dodelu studentskih stipendija

Lokalna samoupava raspisala je konkurs za dodelu stipendija za studente sa teritorije Subotice za školsku 2016/17. godinu. Ukupno će biti dodeljno 100... Pročitajte više »»

Kula: Konkurs za stipendiranje studenata

Opština Kula raspisala je konkurs za nagrađivanje učenika i stipendiranje studenata u školskoj 2016/2017. godini. Konkurs je otvoren do 24.... Pročitajte više »»

UNS: Konkurs za dodelu 57 stipendija

Fond za stipendiranje i podsticanje napredovanja darovitih studenata i mladih naučnih radnika i umetnika Univerziteta u Novom Sadu raspisao je konkurs za dodelu... Pročitajte više »»

Raspisan konkurs za studentske stipendije

Opštinska uprava u Sremskim Karlovcima raspisala je konkurs za dodelu stipendija studentima.... Pročitajte više »»

Ruma: Javni poziv za dodelu studentskih stipendija

Opština Ruma raspisala je javni poziv za dodelu 100 studentkih stipendija za akademsku 2016/2017. godinu. Rok za prijavu je 4.... Pročitajte više »»

Program stipendiranja studenata – jesen 2016.

Evropski pokret FUTURIS, u skladu sa svojim ciljevima promovisanja važnosti sekundarnog obrazovanja kod omladine, u saradnji sa Obrazovnim centrom EQUILIBRIO organizuje i tokom jeseni 2016. Program stipendiranja studenata beogradskih fakulteta i... Pročitajte više »»
56,900FANOVAPRATI NAS
2,015PRATILACAPRATI NAS
617PRATILACAPRATI NAS