Volontiranje u Komori italijansko-srpskih privrednika

Centar za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu u saradnji sa Komorom italijano-srpskih privrednika poziva studente Ekonomskog, FON-a, FPN-a, Filološkog i Pravnog fakulteta da se prijave za volontiranje u okviru komercijalnih poslova i marketinga. Prijavljivanje traje do 26.marta a volontiranje počinje u aprilu.

Poslodavac/organizacija: KOMORA ITALIJANSKO-SRPSKIH PRIVREDNIKA POSLOVNO UDRUZENJE BEOGRAD
Pozicija: ASISTENT ZA KOMERCIJALNE POSLOVE I MARKETING
Broj mesta: 3
Lokacija: Beograd

Opis    

Obavljanje komercijalnih i administrativnih poslova, pomoć u izvršavanju i ostvarivanju poslovnih aktivnosti KISP, prevodilačke usluge, podrška  na projektima, sajmovima, konferencijama i ostalim događajima  i aktivnostima Komore italijansko-srpskih privrednika.

Uslovi    

VSS ili završna godina fakulteta (Ekonomski fakultet, Fakultet organizacionih nauka,Fakultet političkih nauka,  Filoloski fakultet,Pravni fakultet ), poznavanje italijanskog i engleskog jezika, poznavanje rada na računaru, samostalnost i odgovornost u radu, organizacione i pregovaračke veštine.

Način prijave    

Zainteresovani kandidati svoj CV sa propratnim pismom i sa naznakom „Konkurs“ mogu dostaviti na nasu email adresu:. office@ccis.rs

Po izvršenoj prijavi popunite i kratki prijavni formular OVDE.

Rok za prijavu    26/03/2017
Trajanje    1-3 meseca
Planiran početak    03/04/2017
Mentorska podrška    da

Izvor: www.razvojkarijere.bg.ac.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: