VOLONTIRAJ ZA DAN D!

Ako imate slobodnog vremena koje želite iskoristiti produktivno, kreativno i zabavno, imamo prijedlog za vas - pridružite se ovogodišnjem organizacijskom timu Dana D!

Prijave su otvorene do 3.6.2016.

Ovogodišnji Dan D održat će se od 10. do 12. lipnja u prostorimaPogona Jedinstvo i kluba Močvara na Savskom nasipu. U sklopu izložbenogprograma posjetitelji će imati priliku vidjeti Tematsku izložbu,Izložbu mladih autora i Izložbu iznenađenja pod pokroviteljstvom Iskona te prisustvovati na brojnim radionicama i predavanjima naših domaćih i inozemnih gostiju, kao i zanimljivom cjelodnevnom i večernjem zabavnom programu.Kako bismo program koji smo osmislili mogli i izvesti kako planiramo, trebat će nam i vaša pomoć i dobra volja!

Program volontiranja na festivalu Dan D kroz rad u raznim aktivnostima, pruža priliku mladim ljudima za stjecanje praktičnog znanja i iskustva, kao i upoznavanje s funkcioniranjem jednog značajnogmeđunarodnog festivala. Volonteri Dana D će, u suradnji s voditeljima, biti zaduženi za postav izložbi, organizaciju i pripremu predavanja i radionica za odrasle i za djecu, vodstva za građanstvo i goste, rad na info pultu,dočekivanje gostiju festivala, komunikaciju s medijima i publikom putem društvenih mreža te organizaciju i provedbu zabavnog programa.

Prijave se šalju isključivo mailom na info@dan-d.info, s napomenom u nazivu maila „Dan D volonter“. Molimo vas da u tijelu maila navedete sljedeće podatke i odgovorite na pitanja:

Ime i prezime:

Datum rođenja:

e-mail:

Broj telefona:

Student: da / ne    Ako da, koji fakultet?

Zaposlen: da / ne  Ako da, koje radno mjesto?

Vozačka dozvola: da / ne

Bicikl: da / ne

Kojim se stranim jezicima koristite?

Jeste li već ranije volontirali na Danu D? da / ne

Imate li iskustva u volontiranju na festivalima? da / ne

Ako da, na kojim festivalima i koju ste volontersku funkciju imali?

U kojoj se funkciji vidite u volonterskom programu Dana D?

Prijave traju do 3.6.2016., a odabrani kandidati i kandidatkinje bit će obaviješteni putem e-maila već 4.6.2016. jer volontiranje započinje 6.6.2016. Uvodni sastanak s ovogodišnjim timom volontera održat će se u prostoru Pogona Jedinstvo u ponedjeljak 6.6.2016. te će se novi tim podijeliti u manje grupe sukladno interesima i rasporedu.O točnom vremenu prvog sastanka bit ćete obaviješteni mailom.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezano za program volontiranja slobodno nam pišite na info@dan-d.info ili nazovite na broj mobitela 091/6302 213.

Napomena:

Volonterima nije obezbeđen prevoz i smeštaj u Zagrebu.

Veselimo se vašim prijavama!

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: