VIZUALIZATOR poziva volontere!

Festival fotografije “VIZUALIZATOR” je multidisciplinarni događaj koji organizuje Centar za razvoj fotografije ( CRF ) po četvrti put.

Festival  se ove godine održava u drugoj polovini novembra na više lokacija u Beogradu. Cilj projekta je unapređenje  foto – industrije i donošenje novih mogućnosti mladima i profesionalcima koji žele da grade karijeru u oblasti fotografije, medija i umetnosti.

Centru  za  razvoj  fotografije i organizatoru  festivala  potrebni su volonteri – saradnici koji će ambicioznim i odgovornim pristupom podržati projekat i steći iskustvo i veštine iz svoje struke.

Na festivalu će se održavati tribine, radionice, izložbe i drugi prateći sadržaji na kojima će upravo vaša pomoć i iskustvo doprineti ostvarenju ciljeva i kvalitetnoj organizaciji, a ujedno biti i prilika za sticanje stručne prakse.

Ućešćem u projektu “VIZUALIZATOR” volonteri će steći nova znanja i iskustva, unaprediti svoje veštine i uspostaviti kontakte sa brojnim učesnicima i stručnjacima iz oblasti fotografije, dizajna i medija.  Po završetku projekta svi volonteri dobijaju sertifikat o učešću na festivalu i zahvalnicu.

Ko može da se prijavi i kako?

Mogu se prijaviti svi zainteresovani mladi ljudi i studenti  tako što će poslati svoje ime i prezime, CV i motivaciono pismo na e-mail budicrfvolonter@gmail.com.
Konkurs je otvoren do  nedelje , 30. oktobra, u 00:00 h. Izabrani kandidati će po završetku roka biti pozvani na intervju.

Za  dodatne  informacije  obratite  se nam se na budicrfvolonter@gmail.com

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: