VITEZ FEST-potrebni volonteri

Kraljevski Red Vitezova poziva mlade ljude viteškog duha, plemićkog ponašanja i snažne vere u viteštvo u kulturi, umetnosti i sportu, da se pridruže Festivalu viteštva sa najdužom tradicijom - Vitez FEST-u, 2017 (8 - 9. april, Kalemegdan).

„Vitez Fest“ je multimedijalni viteški festival koji se, u saradnji sa Gradom Beogradom, Beogradskom tvrđavom, Turističkom organizacijom Srbije i Turističkom organizacijom Beograda, a sa blagoslovom Njegove Svetosti Patrijarha srpskog Irineja, pod pokroviteljstvom Nj.K.V. Kneginje Linde Karađorđević, održava na veliki praznik dece – Vrbicu / Cveti na Beogradskoj Tvrđavi. Pod sloganom: „KLINCI I KLINCEZE, POSTANITE PRINČEVI I PRINCEZE!“, oživljava pravu modernu interaktivnu bajku. Vitezovi, plemkinje, prinčevi i princeze u srednjovekovnim odorama, na prostoru viteškog Beograda iz 15. veka, mnogobrojnim posetiocima, turistima, medijima predstaviće Srbiju u novom ruhu – kao zemlju viteštva u svim segmentima društva.

Tražimo vitezove, plemkinje, prinčeve, princeze koji će verodostojno predstavljati vitešku Srbiju Despota Stefana Lazarevića i opravdati poverenje i pokroviteljstvo Kneginje Linde Karađorđević i njenih sinova Prinčeva Đorđa i Mihajla.


Volontiranje se može obavljati u sledećim sektorima:
1.Sektor programa
2.Sektor produkcije
3.Sektor marketinga
4.Sektor administracije

Opis zaduženja:

Trajanje angažovanja: 23.01.-23.04.

Kampanja: Asistiranje u PR-u, izradi aplikacije, menadžmentu organizacije, audio i video produkciji, scenografiji, kostimografiji, novinarstvu, promociji na internetu preko društvenih mreža i po određenim lokacijama u gradu, volonteri u odeždi Vitez Festa (brendirane majice, viteški kostimi, plemićke odore, fotografisanje i komuniciranje sa decom, turistima i prolaznicima, deljenje flajera, poziranje i sl)

Radno vreme: U zavisnosti od zaduženja 2-4 sata dnevno, a može i po dogovoru (09 – 22:30č)

Na samom festivalu: Asistiranje u svim sektorima festivala (PR, novinarstvo, doček i koordinacija učesnika i saradnika, komunikacija i razmena informacija i novosti sa posetiocima, čuvanje štandova, šatora, vrednih stvari, tehničko asistiranje kod bine, prenošenje i nameštanje bezbedonosnih ograda, pomaganje u nameštanju štandova, izložbenih prostora, maketa, donošenje i odnošenje hrane i pića saradnicima i sl.

Radno vreme: 2-6 sati dnevno (po dogovoru 08 – 21č)

Svi volonteri će dobiti Sertifikat.

Način prijave: Kraću biografiju (sa fotografijom) poslati na mejl adresu volonteri@vitezfest.org. Molimo da u prijavi navedete slobodno vreme koje možete posvetiti festivalu (na dnevnom nivou, fizički i onlajn).
U nadi, veri i ljubavi da ćemo se sabrati oko ovog viteškog projekta, želimo vam vitešku dobrodošlicu!

Fejbuk strana: https://www.facebook.com/vitezfest/
Sajt Vitez Festa: http://vitezfest.org/srb/
Sajt Kraljevskog Reda Vitezova:http://www.kraljevskiredvitezova.org/

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: