Vitez fest 2016: Konkurs za vitezove-volontere

Kraljevski Red Vitezova poziva mlade ljude viteškog duha, plemićkog ponašanja i snažne vere u viteštvo u kulturi, umetnosti i sportu, da se pridruže festivalu viteštva sa najdužom tradicijom – VITEZ FEST-u 2016 (23 – 24. april, Kalemegdan).

VITEZ FEST je multimedijalni viteški festival koji se održava na veliki praznik dece – Vrbicu/Cveti na Beogradskoj tvrđavi. Pod sloganom: „KLINCI I KLINCEZE, POSTANITE PRINČEVI I PRINCEZE!“, oživljava pravu, pravcatu modernu interaktivnu bajku. Vitezovi, plemkinje, prinčevi i princeze u srednjovekovnim odorama, na prostoru viteškog Beograda iz 15. veka, mnogobrojnim posetiocima, turistima, medijima predstaviće Srbiju u novom ruhu – kao zemlju viteštva u svim segmentima društva.

Tražimo vitezove, plemkinje, prinčeve, princeze koji će verodostojno predstavljati vitešku Srbiju Despota Stefana Lazarevića i opravdati poverenje i pokroviteljstvo Kneginje Linde Karađorđević i njenih sinova prinčeva Đorđa i Mihajla.

Vitezovi-volonteri biće raspoređeni u  tri tima:

Viteška medijska podrška (01.04. – 24-04.)
Viteška podrška i volontiranje u promociji festivala (01.04-22.04)
Viteška podrška i volontiranje na samom festivalu (23.04 – 24-04.)
Opis zaduženja:

Trajanje angažovanja: 01.04 – 28.04.

Kampanja: Asistiranje u PR-u, novinarstvu, promociji na internetu preko društvenih mreža i po određenim lokacijama u gradu, volonteri u odeždi Vitez Festa (brendirane majice, viteški kostimi, plemićke odore, fotografisanje i komuniciranje sa decom, turistima i prolaznicima, deljenje flajera, poziranje i sl)

Radno vreme: U zavisnosti od zaduženja 2-4 sata dnevno, a može i po dogovoru (09 – 22:30č)

Na samom festivalu: Asistiranje u svim sektorima festivala (PR, novinarstvo, doček i koordinacija učesnika i saradnika, komunikacija i razmena informacija i novosti sa posetiocima, čuvanje štandova, šatora, vrednih stvari, tehničko asistiranje kod bine, prenošenje i nameštanje bezbedonosnih ograda, pomaganje u nameštanju štandova, izložbenih prostora, maketa, donošenje i odnošenje hrane i pića saradnicima i sl.

Radno vreme: 2-6 sati dnevno (po dogovoru 08 – 21č)

Svi volonteri će dobiti Sertifikat o volontiranju.

Način prijave: Kraću biografiju (sa fotografijom) poslati na mejl adresu volonteri@vitezfest.org. Molimo da u prijavi navedete slobodno vreme koje možete posvetiti festivalu (na dnevnom nivou, fizički i onlajn).

U nadi, veri i ljubavi da ćemo se sabrati oko ovog viteškog projekta, želimo vam vitešku dobrodošlicu!

Izvor: Vitez fest

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: