Udruženje Uvek sa decom – Poziv za volontere

Sa misijom da deca obolela od raka imaju najbolju negu i pažnju, kao i da se pruži podrška njihovim porodicama, lekari Dečijeg odeljenja Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije, u saradnji sa roditeljima dece koja su obolela od raka, osnovali su 1991. godine udruženje „Uvek sa decom“. Na Institutu se leče deca iz cele Srbije, Republike Srpske i Crne Gore. Iako je ukupan broj dece obolele od raka samo delić broja obolelih kod odraslih, ovakve bolesti su kao uzrok smrtnosti dece na drugom mestu – odmah posle nesrećnih slučajeva. Stoga je bitno da naša deca dobiju svu potrebnu pažnju i negu da bi njihove šanse za izlečenje bile što veće.

Za sve ono što postižemo iz dana u dan ,iz godine u godinu, za svaki osmeh načih junaka koji nam je darovan, za svaki napredak koji smo postigli  potrebno je mnogo volje i zalaganja.

Dobri ljudi, budući volotneri, ukoliko želite da nam se pridružite i budete deo  priče naših junaka – dobro došli ste!

Na Evropskom prvenstvu u kajaku- sprint 03.-04.06 2017.god naše udruženje predstavlja svoj rad na Adi ciganliji zahvaljujući Kajakaškom savezu Srbije, u vremenu od 10,00 – 15,00 h. Štand udruženja će biti postavljen kod tornja.

Za sve detaljnije informacije možete nam pisati na sadecom@sbb.rs ili nas pozvati telefonom 011/2644-391 od 09-15 h.

Ukoliko želite da doprinesete radu Udruženja Uvek sa decom i poklonite svoje vreme i veštine pomažući deci oboleloj od raka i njihovim porodicama prijavite se.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: