Studentska organizacija AIESEC otvara prijave za nove članove

Ukoliko smatraš da studiranje nije dovoljan način da radiš na sebi, ako želiš da iskusiš rad sa realnim resursima i mogućnost za uspesima i greškama; I ako za tebe ne postoje granice među kulturama; Ovo je tvoja prilika!

Studentska organizacija AIESEC je najveća organizacija vođena od strane studenata na svetu, a ujedno je i mesto gde možeš pronaći sve ovo. Pozivamo te da se prijaviš za članstvo i postaneš jedan od 400 mladih ljudi u Srbiji koji svakodnevno, radeći na sebi, prave pozitivne promene u društvu.

Kroz rad u timovima u oblasti marketinga, prodaje, ljudskih resursa i projektnog menadžmenta, imaćeš priliku da razvijaš svoje sposobnosti i istražiš sopstveni potencijal. Cilj nam je da zahvaljujući AIESEC-u nakon diplomiranja budeš spremniji za izazove iz realnog poslovnog okruženja, i da sam stvaraš prilike za svoju budućnost.

Ukoliko želiš da učestvuješ u Future Leaders programu i postaneš deo AIESEC-a u Srbiji, popuni prijavu na linku http://aiesec.org.rs/sam-kreiras-svoju-buducnost/ nakon čega ćemo te kontaktirati i obavestiti o daljem procesu selekcje i eventu “Upoznaj AIESEC” na kojem ćeš čuti o AIESEC-u iz različitih uglova.

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj. Za više informacija posetite http://aiesec.rs/ i https://www.facebook.com/AIESECserbia.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: