SOFA Open turnir

Prvi SOFA besplatni turnir za studente u košarci, fudbalu, odbojci i stonom tenisu.

Posle treniranja sa nama, došao je red i na prvi SOFA turnir koji će se održati od 23. do 25. oktobra na dve lokacije u Beogradu, u Zavodu za sport na Košutnjaku i u sportskoj hali  Žarkovo.

Na ovom turniru će učestvovati studenti iz Niša, Kragujevca, Novog Sada i Beograda.

Ovo je prvi turnir otkako naša organizacija postoji, očekujemo preko 300 studenta, a u samu organizaciju će biti uključeno oko 50 volontera. Smatram da će ovo biti jedan od boljih turnira za studente, a ono što takođe očekujemo jeste jedno veliko druženje i novo iskustvo.“ – Istakla je Nada Benčina, koordinator tima odnosa sa javnošću.

Smeštaj za studente koji nisu iz Beograda obezbeđen je u hotelu „Slavija“.  Članovi SOFA organizacije su se potrudili da svaki dan bude isplaniran, pa učesnike ovog turnira očekuju i noćne aktivnosti.

Ukoliko želiš da budeš deo ovog turnira, ako si za društvo, voliš da upoznaješ nove ljude, prijavi se, volontiraj i ujedno se dobro zabavi! Zadaci volontera ovog turnira jesu poslovi u logistici, pomoć sudijama na utakmicama, zapisničari, priprema sale za utakmice, doček studenata ispred hotela, raspored ljudi u sobe hotela, itd. Svaki volonter, po završetku volontiranja dobija sertifikat.

Prijavi se na http://www.sofa.rs/prijava-za-volontiranje-na-turniru-sofaopen/ i dođi da se zajedno družimo i navijamo.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: