Sam stvaraš svoju budućnost Studentska organizacija AIESEC otvara prijave za nove članove

Ukoliko smatraš da studiranje nije dovoljan način da radiš na sebi, ako želiš da iskusiš rad sa realnim resursima i mogućnost za uspesima i greškama; I ako za tebe ne postoje granice među kulturama; Ovo je tvoja prilika!

Studentska organizacija AIESEC je najveća organizacija vođena od strane studenata na svetu, a ujedno je i mesto gde možeš pronaći sve ovo. Pozivamo te da se prijaviš za članstvo i postaneš jedan od 400 mladih ljudi u Srbiji koji svakodnevno, radeći na sebi, prave pozitivne promene u društvu.

Kroz rad u timovima u oblasti marketinga, prodaje, ljudskih resursa i projektnog menadžmenta, imaćeš priliku da razvijaš svoje sposobnosti i istražiš sopstveni potencijal. Cilj nam je da zahvaljujući AIESEC-u nakon diplomiranja budeš spremniji za izazove iz realnog poslovnog okruženja, i da sam stvaraš prilike za svoju budućnost.

Ukoliko želiš da učestvuješ u Future Leaders programu i postaneš deo AIESEC-a u Srbiji, popuni prijavu na linku http://aiesec.org.rs/sam-kreiras-svoju-buducnost/ nakon čega ćemo te kontaktirati i obavestiti o daljem procesu selekcje.

Ovom prilikom želim da te pozovem na Upoznaj AIESEC koji se održava 28.01.2016.u 18h  na Singidunumu, Kumodraška 261. Tu ćeš dobiti sve informacije vezane za AIESEC i možeš se prijaviti za članstvo. Ako želiš da saznaš nešto više pre samog dogođaja UPOZNAJ AIESEC možeš dođi svakog utorka na Open day od 18:00 do 20:00h. Open day se održava u AIESEC kancelariji na Singidunumu. Vidimo se !

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 120 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj. Za više informacija posetite http://aiesec.rs/ i https://www.facebook.com/AIESECserbia.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: