Reverse Mentorship program

Ukoliko voliš da istražuješ i zanima te da naučiš o poslovnoj strategiji i internim procesima jedne kompanije, prijavi se na Reverse Mentorship program!

Konkurs je otvoren do 11.oktobra, a prijave se vrše putem LINKA. Program organizuje outsourcing kompanija Trizma sa ciljem da uključi mlade u razvoj organizacione kulture.

Za učešće u program mogu da se prijave mladi do 25 godina, odnosno studenti 3. i 4.godine osnovnih studija, apsolventi, diplomci do godinu dana, kao i studenti master studija.  Program je namenjen proaktivnim i inovativnim mladim ljudima koji vole rad u timu i skloni su istraživanju.

Prednosti učešća u program jesu rad sa iskusnim liderima jedne kompanije, razvoj kritičkog načina razmišljanja, kreativnosti i inovativnosti, učenje o poslovnim strategijama i internim procesima jedne kompanije kroz primere iz prakse, kao i deljenje znanja i iskustva.

Trizma Reverse Mentorship program omogućava mladima da  direktno utiču na poslovne strategije kompanije Trizma. Program je orijentisan ka mladima koji su radoznali, voljni da uče, u potrazi su za novim profesionalnim izazovima i žele da rade sa vršnjacima različitih interesovanja i obrazovanja. Kroz sesije koje se održavaju jednom mesečno u periodu od šest meseci, učesnici imaju priliku da od leadership tima nauče kako se razvijaju poslovne strategije, kao i značaj liderstva i partnerstva. Putem razmene znanja i iskustva, učesnici mogu da formiraju sliku kako jedna kompanija funkcioniše, uz istovremeno upoznavanje kulture i vrednosti Trizme.

Trizma je osnovana 2002.godine u Beogradu i predstavlja dinamičnog BPS (Business Process Service) provajdera koja deluje u Jugoistočnoj Evropi I svojim globalnim partnerima nudi inovativne outsourcing usluge. Mi pružamo podršku ličnom razvoju I stalo nam je do zaposlenih I njihovih talenata, I zbog toga zajedničkim snagama težimo ubrzanom napretku.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: