Prijavite se za volontiranje na Vršačkoj uličnoj olimpijadi

Unija studenata već treću godinu za redom organizuje „Vršačku uličnu olimpijadu“ koja se realizuje u sve većem broju sportova i samim tim neophodna nam je dodatna pomoć volontera. Jedan od ciljeva Unije ovim projektom jeste druženje, promovisanje sporta kao i pravih vrednosti.

Prijavu za volontiranje možete popuniti klikom ovde. 

Volonteri će imati obezbeđene majice, a najbolje, kao i ranijih godina očekuju nagrade. Prijava je otvorena sve do 10. jula. Iskustva nekih volontera od prošle godine pogledajte klikom ovde. 

Volontiranje je prošle godine obeležilo svakodnevno druženje u velikom broju mladih od kojih je ukupno bilo čak 40 volontera! Svaki dan proveden je uz puno dinamike, raznih aktivnosti i sa puno pozitivne energije odlične ekipe! Kao dokaz za dobru atmosferu pokazuje želja prošlogodišnje grupe volontera da se i ove godine priključe i pomognu u održavanju Olimpijade. Takođe, zbog uvođenja nove sportske discipline ove godine potreban nam je još veći broj novih volontera.

Prijave za nove volontere počinju 15. juna na portalu www.studentivrsac.org! Volontiranje je neprocenjivo iskustvo koje je neophodno proživeti da biste razumeli. Nadam se da će još mnogo mladih iz Vršca prepoznati našu ideju i prijaviti se da ove godine na sasvim drugačiji način provedu svoje vreme od 17. do 26. jula! Vidimo se!

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: