Poziv za volontiranje u okviru jubilarne proslave 70 godina MISANU

Matematički institut SANU (MISANU), u čast obeležavanja 70 godina svog postojanja, organizuje izložbu MI SA NaUkom MATEMATIKOM, u Galeriji nauke i tehnike SANU od 09. do 31. maja 2016. godine.

MISANU i INTERSECTION, kao jedan od suorganizatora ove izložbe, pozivaju zainteresovane studente da se prijave za volontiranje na ovoj jedinstvenoj manifestaciji.

Program proslave 70 godina postojanja MISANU

Volonteri će posetioce upoznavati sa izložbom, a posebno sa zabavnom stranom matematike, između ostalog i kroz jedinstveni interaktivni matematički softver koji od jednostavnih formula kreira fantastične oblike. Posebno poznavanje matematike nije uslov za volontiranje u ovom projektu, a svi volonteri će proći kratku obuku kako bi stekli potrebna znanja i veštine za ovu vrstu aktivnosti.

Pozivamo te da se uključiš! Na manifestaciji ćeš upoznati sjajne strane i domaće predavače, dobićeš korisno radno iskustvo u saradnji sa jednom od vodećih naučnih institucija u Srbiji i, naravno, dobićeš i potvrdu o volontiranju koja će obogatiti tvoj CV (i biti upisana u dodatak tvojoj diplomi, ako je to predviđeno propisima tvog fakulteta).

Prijavu možeš da popuniš na sledećem linku. Nakon što primimo tvoje podatke, pozvaćemo te da te bliže upoznamo sa ovim programom, da se dogovorimo o pripremama, kao i terminima za volontiranje na izložbi.

Izvor: www.intersection.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: