Poziv za volontere za Treći međunarodni festival saksofona

Treći međunarodni festival saksofona u Srbiji od 06. do 09. oktobra 2016. u Beogradu.

Festival Belgrade Saxperience se već tradicionalno, po treći put održava u Domu omladine, Kolarčevoj zadužbini, Beogradskoj filharmoniji i Mikser Hausu i okuplja renomirane saksofoniste iz SAD-a, Rusije, Francuske, Italije, Austrije i Srbije.

U šesnaest koncerata u četiri koncertne večeri u okviru trećeg Belgrade Saxperiece festivala nastupiće: Batist Erban, Nikola Arsenijević (Francuska), Duo Aliada (Austrija), Nikita Zimin (Rusija), Milano kvartet saksofona (Italija), Derek Braun (SAD), Uglješa Novaković, Luka Ignjatović, Kristijan Mlačak, Rastko Obradović, Milan Savić, Bunford Gabor i Srđan Paunović u različitim sastavima, kao i Gudački orkestar sa dirigentom Aleksandrom Sedlarom (Srbija).

Specijalno za ovogodišnje izdanje i Jubilej – 170 godina od patentiranja saksofona u Parizu 1846. godine, uz značajnu podršku SOKOJ-a, na Festivalu će biti premijerno izvedeno novo delo za saksofon i gudački orkestar koje je komponovala naša istaknuta kompozitorka Jovana Stefanović.

Festival Belgrade Saxperienceje i ove godine značajno podržalo Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije i Sekretarijat za kulturu Grada Beograda.

POZIV ZA VOLONTERE:

Belgrade Saxperience po prvi put poziva sve zainteresovane da se prijave za volontiranje na festivalu saksofona koji se održava od 6-9. oktobra u Beogradu. Za sve koji žele da se prijave i postanu po prvi put deo tima Belgrade Saxperience-a, potrebno je da pošalju CV i kratko motivaciono pismo na dunja@belgradesaxperience.com. Rok za slanje prijava je 22. septembar, do ponoci. Kandidati koji budu prošli uži krug, biće pozvani na intervju.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: