Poziv za volontere, rok za prijavu 26. april 2016.

Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv pozivaju te da se priključištimu volontera koji će učestvovati u realizaciji tradicionalnog korporativnog volonterskog dana Naš Beograd kao koordinatori pojedinačnih volonterskih lokacija.

Kao koordinatori lokacija imaćete priliku da steknete vredno iskustvo u organizaciji događaja, da se upoznate sa radom organizacija i institucija koje svakodnevno doprinose ostvarenju društvenih ciljeva, kao i da se upoznate sa nekim od najuspešnijih kompanija koje posluju u Srbiji. Pored toga, imaćete priliku da naučite više o konceptu društveno odgovornog poslovanja i korporativnom volontiranju, kao inovativnom načinu ulaganja u zajednicu.

Prvi deo volonterskog angažmana je teorijski uvod u koncept društveno odgovornog poslovanja (CSR-a) i korporativnog volontiranja, dok drugi deo podrazumeva učešće u organizaciji i koordinaciji aktivnosti volonterskog dana. Po završetku vam nudimo potvrdu o obavljenom volonterskom angažmanu.

Vaše prisustvo biće potrebno:

  • 4. maja 2016. od 14h do 16h – Uvodno predavanje i međusobno upoznavanje
  • 10. maja 2016. od 16h do 17:30h – Brifing sastanak i podela odgovornosti
  • 14. maja 2016. od 9:30h do 14:00h – Volonterska akcija Naš Beograd (na više lokacija u gradu)

Naš Beograd je tradicionalna volonterska akcija koja okuplja zaposlene u korporativnom sektoru koji posvećuju jedan dan svojoj zajednici, kada se okupljaju da svi zajedno učine nešto dobro – urede javne površine, dvorišta i prostorije udruženja i ustanova, druže se sa decom bez roditeljskog staranja ili smetnjama u razvoju.

Naš Beograd, koji se ove godine održava po osmi put, do sada je uključio više od 30 kompanija, angažovao preko 2.700 zaposlenih da urade nešto dobro za svoj grad i direktno uticao na poboljšanje kvaliteta života za preko 9.000 ljudi i dece. Volonterski dan Naš Beograd održava se u organizaciji Foruma za odgovorno poslovanje i Smart kolektiva, uz podršku kompanija članica Foruma i USAID-a. Više o CSR Forumu možete pogledati veb sajtu Foruma za odgovorno poslovanje.

Ukoliko ste radoznali, spremni da stičete nova znanja i razvijate svoj profesionalni portfolio, prijavite se popunjavanjem kratkog formulara ovde.

Rok za prijavu je 26. april 2016. godine.

O kandidatima koji će biti pozvani da se priključe timu, biće odlučeno do 28. aprila, na osnovu motivacije za učešće.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: