Poziv za volontere – Postani deo ekipe CSR Forum Crew

Postani deo ekipe „CSR Forum Crew“ i stekni jedinstveno teorijsko i praktično iskustvo u organizaciji najveće godišnje konferencije o društveno odgovornom poslovanju u zemlji. Tražimo tim volontera zainteresovanih da se profesionalno usavršavaju, koji će pružati logističku podršku konferenciji i preuzeti niz odgovornih zaduženja.

Kao deo “CSR Forum Crew” imaćete priliku da naučite više o konceptu društveno odgovornog poslovanja, zašto je on važan i kakvo je trenutno stanje u Srbiji i svetu. Pored toga, steći ćete vredno profesionalno iskustvo u organizaciji događaja, radeći zajedno sa dinamičnim timom stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom u ovoj oblasti.

Prvi deo volonterskog angažmana jeste teorijski uvod u koncept CSR-a, dok drugi deo podrazumeva učešće u organizaciji i koordinaciji aktivnosti samog događaja . Po završetku vam nudimo potvrdu o obavljenom volonterskom angažmanu.
Vaše prisustvo biće potrebno:

  • 03.decembra 2015. od 14h do 16h – Uvodno predavanje i međusobno upoznavanje
  • 07.decembra 2015. od 16h do 17:30h – Brifing sastanak i podela odgovornosti
  • 09. decembar 2015. od 08:30h do 18:00h – CSR Forum

Šesti po redu CSR Forum održaće se 09. decembra 2015. godine u Malom pozorištu „Duško Radović“, Aberdareva ulica br.1, Beograd. To je celodnevni događaj koji organizuju Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv, i koji predstavlja platformu za promociju aktuelnih rešenja i trendova u oblasti društveno odgovornog poslovanja lokalnom biznisu, privatnom i civilnom sektoru u Srbiji. U sklopu Foruma održava se i Sajam partnerstava na kome organizacije civilnog društva i socijalna preduzeća predstavljaju svoje projekte i mogućnosti za saradnju koje nude drugim sektorima. Više o CSR Forumu možete pogledati na stranici http://odgovornoposlovanje.rs/.

Ukoliko ste radoznali, spremni da stičete nova znanja i razvijate svoj profesionalni portfolio, prijavite se popunjavanjem kratkog formulara ovde. Rok za prijavu je 29. novembar 2015. godine.
O kandidatima koji će biti pozvani da se priključe timu, biće odlučeno do 1. decembra, na osnovu motivacije za učešće.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: