Poziv za volontere – Festival srpskog filma fantastike

Prijavi se i pomozi nam u realizaciji jubilarnog 10. Festivala srpskog filma fantastike (FSFF). Vreme i mesto održavanja: od 24. do 27. novembra, SKC (Beograd).

Ove godine nam je potrebna tvoja pomoć u sledećim sektorima:

  • asistent u odnosima s javnošću – pomoć oko promisanja festivala i pisanja saopštenja;
  • asistent za društvene mreže – pomoć oko promovisanja festivala putem društvenih mreža;
  • asistent u programskom delu – pomoć oko organizacije filmskih projekcija i predavanja;
  • asistent na infopultu – pružanje informacija gostima o filmskom programu i dešavanjima u okviru festivala, deljenje programskog i promotivnog materijala;
  • fotograf/ snimatelj  – fotografisanje i snimanje tokom festivala;
  • generalni asistent – pomoć u raznim zadacima, koordinisanje sektorima, asistiranje u organizaciji;
  • tehnički asistent – pomoć pri postavljanju opreme, pomoć oko uređenja prostora, slaganja info pulta i stolova za štandove.

Ukoliko imaš više od 18 godina i osoba si koja voli nova iskustva, film i umetnost uopšte, onda si ti prava osoba za nas.

Pošalji nam svoj CV najkasnije do 1. Novembra 2015.g. na e-mail adresu: serbianfantasyfilmfestival@gmail.com (Subject: Volontiranje na FSFF) i postani deo našeg tima.
Mi ti zauzvrat nudimo nova iskustva i znanja o pripremi i realizaciji jednog festivala, druženje sa gostima festivala, producentima i organizatorima drugih festival, kao i sertifikat o volontiranju.

Više informacija o festivalu možeš pronaći na: https://www.facebook.com/festivalsrpskogfilmafantastike ili preko naše web stranice: http://www.fsffantastic.com/

Uplovi u svet filma i fantastike zajedno sa nama. FSFF čeka na tebe!

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: