Poziv volonterima za Evropsko Prvenstvo u Kyokushinu 11-12. juna

Pozivamo vas da se priključite organizacionom timu Prvog KWU Kyokushin Evropskog Prvenstva za muškarce i žene po težinskim kategorijama koje će se ove godine održati 11-12. juna u Hali Sportova “Ranko Žeravica” na Novom Beogradu.
Kjokušin-kan karate savez Srbije će ovu manifestaciju organizovati pod okriljem Svetske KWU Unije (Kyokushin World Union) i ovo će biti najveća i najznačajnija manifestacija u Kjokušin karateu u Srbiji do sada.
Broj zemalja učesnica biće 25, sa oko 200 takmičara. Očekuje se oko 300 stranih gostiju, takmičara, trenera, predstavnika saveza, lidera svetske organizacije, sudija i dr.
Svi gosti će biti smešteni u hotelu “Metropol Palace”.
Aktivnosti vezane za takmičenje trajaće 9-12. Juna.
Više o Prvom KWU Evropskom Prvenstvu možete videti na zvaničnom sajtu Kjokušin Svetske Unije http://www.kwunion.com/#!home/as6pe/category/kwuEuro.
Ukoliko želite da budete deo tima koji realizuje ovu značajnu i veliku manifestaciju, učestvujete u različitim aktivnostima i procesima tokom organizacije prvenstva i steknete nova znanja i iskustva, potrebno je da osnovne podatke (ime, prezime, godište, zanimanje, mail adresu i broj telefona), kao i svoju motivaciju za prijavljivanje obrazloženu u par rečenica, pošaljete na mail adresu kyokushinfederationserbia@gmail.com do petka, 27. maja 2016.
Broj volontera je ograničen. Angažovanje volontera na Evropskom Prvenstvu je koncipirano tako da su volonteri angažovani u više faza, od pripreme do same realizacije takmičenja. Naši volonteri dobijaju iskustva u svim segmentima organizacije Prvenstva (po fazama).
1. Faza Instruktaža za sve volontere u trajanju 2-3h. 09. jun, četvrtak.
2. Faza Celodnevno sređivanje, priprema i ulepšavanje Hale Sportova „Ranko Žeravica“ za takmičenje koje će se održati u naredna dva dana. 10. jun, petak.
3. Faza Preuzimanje zaduženja i zadataka tokom prvog i drugog dana samog takmičenja u timovima u skladu sa zaduženjima određenih od strane šefa svih volonterskih timova, celodnevne aktivnosti u oba dana. Nakon eliminacionog dela takmičenja, tokom prvog dana u subotu, hala se uređuje da bude spremna za finalni deo takmičenja u nedelju.
U nedelju tokom finalnog dela takmičenja, određuju se nova zaduženja i zadaci u skladu sa potrebama organizacije, a nakon dodele pehara i medalja, pomaže se u vraćanju hale u izvorno stanje pre takmičenja. 11 i 12. jun, subota i nedelja.
Tokom Evropskog Prvenstva, za sve volontere biće obezbeđeni hrana i piće. Na poklon od organizatora će dobiti časopis Evropskog Prvenstva, promo majicu i kačket. Po završetku događaja biće im uručena diploma/sertifikat za učešće u celokupnoj organizaciji (svim fazama) prvenstva.
Udružimo snage i pokažimo da je Srbija i ovog puta izvanredan domaćin svim njenim gostima, a naročito sportistima!
Telefon: +381 60 0420010
Prijava na: kyokushinfederationserbia@gmail.com
Website: www.kwunion.com
Vrsta/tip programa: Volonterski programi
Jezik: Srpski, engleski
Oblast: Sport, Borilačke Veštine
Zemlja: Srbija, Beograd
Izvor: CZRK
SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: