Potrebni volonteri za festival Žilvernovske iluminacije!

Centar “Žil Vern” po treći put organizuje festival svetla, muzike i lampiona Žilvernovske iluminacije, koji će se održati 25. i 26. septembra. Kako bi događaj protekao što uspešnije, potrebna im je pomoć VOLONTERA!

Festival će se u toku ova dva dana održati na nekoliko lokacija. Muzički nastupi će se  održati u Dunavskom parku  na dve scene gde će nastupati najrazličitiji muzički sastavi. Velika izložba lampiona će biti postavljena u Dunavskom parku, dok će se  povorka lampiona kretati Sunačnim kejom sve do Dunavskog parka i zgrade Muzeja Vojvodine gde će  biti upriličen svetlosno – muzičko – scenski performans.

Centru su potrebni volonteri kako bi pružili podršku pri realizovanju ovog festivala. Volonteri bi bili angažovani kao redari festivala, pomoćnici organizatorima, pružali bi pomoć pri postavci scena za muzičke nastupe, tokom izložbe lampiona kao i rasklanjanju izložbe i scena.

Volonterskim učešćem u ovom projektu, volonteri bi stekli  iskustvo u realizaciji događaja namenjenog mladima, razvili svoje komunikacijeske veštine i veštine rada u timu,  shvatili značaj ličnog angažmana u lokalnoj zajednici.

Zainteresovani volonteri mogu poslati svoju prijavu na mejl zilvern.ns@gmail.com do 18 časova 24.septembra 2015. godine.

Više o Žilvernovskim iluminacijama, programima ovogodišnjeg festivala, kao i formular za PRIJAVU možete naći u sledećim dokumentima:

Program Festivala 2015

MUZIČKI-PROGRAM-FESTIVALA1

Žilvernovske iluminacije septembar 2015 (1)

пријава за волонтере

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: