Postani deo FSI ekipe – unapredi svoje profesionalne veštine!

Želiš da se upoznaš sa socijalnim preduzetništvom? Interesuju te socijalne inovacije? Želiš da stekneš iskustvo u organizaciji događaja?

Ovo je prilika! Postani deo tima koji će organizovati treći po redu Forum socijalnih inovacija.

Stekni teorijsko i praktično iskustvo u organizaciji najveće godišnje konferencije o socijalnim inovacijama u zemlji.

Tražimo tim volontera zainteresovanih da se profesionalno usavršavaju, koji će pružati logističku podršku konferenciji i preuzeti niz odgovornih zaduženja.

O čemu se radi?

Forum socijalnih inovacija je regionalna konferencija koja predstavlja najveći godišnji događaj o socijalnom preduzetništvu u Srbiji, kao inovativnom rešenju za društvene izazove. Forum socijalnih inovacija je mesto susreta organizacija civilnog društva, socijalnih preduzeća, kompanija, investitora, institucija, studenata i mladih preduzetnika.Na ovogodišnjem Forumu ćemo razmatrati kako doći do potrebnih znanja, veština i finansijskih sredstava za razvoj socijalnih preduzeća i koji su najnoviji trendovi i uspešni programi podrške socijalnim preduzećima u zemlji, regionu i Evropi.

Forum socijalnih inovacija do sada je posetilo preko 350 lidera iz civilnog, privatnog i javnog sektora, uz učešće više od 50 govornika iz 11 zemalja.

Forum socijalnih inovacija deo je šire inicijative promovisanja i podsticanja međusektorske saradnje i razvoja odživog i inovativnog civilnog društva u Srbiji, koju Smart kolektiv sprovodi uz finansijsku podršku USAID-a. Partner događaja je Forum za odgovorno poslovanje, mreža društveno odgovornih kompanija u Srbiji.

Forum socijalnih inovacija održaće se 22. aprila 2016. godine u Domu omladineBeograda.

Ukoliko želite da se više informišete  o događaju, pogledajte album sa prošlogodišnjeg događaja ili prošlogodišnju vest na sajtu Foruma za odgovorno poslovanje.

 

Zašto da se prijaviš?

Kao deo FSI tima imaćeš priliku da naučiš više o socijalnom preduzetništvu, zašto je ono važno i kakvo je trenutno stanje u Srbiji i svetu. Pored toga, steći ćeš vredno profesionalno iskustvo u organizaciji događaja, radeći zajedno sa dinamičnim timom stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom u ovoj oblasti.

Šta dobijaš?

  • Izabrani volonteri će pred događaj proći dve radionice na kojima će se upoznati sa konceptom socijalnog preduzetništva. Nakon teorijskog uvodabavićemo se organizacionim aspektima samog događaja.
  • Imaćeš priliku da sarađuješ sa dinamičnim timom kreativnih ljudi i obogatiš svoje profesionalno iskustvo.
  • Po završetku nudimo potvrdu o obavljenom volonterskom angažmanu.

Koja je tvoja uloga?

Volonterske pozicije su hosting, logistika, izveštavanje, prodaja i komunikacija. Izabrani volonteri će dobiti detaljne brifove o svojoj poziciji.

Važni datumi

  1. Rok za prijavu je april 2016.
  2. Okandidatima koji će biti pozvani da se priključe timu, biće odlučeno do 11. aprila, na osnovu motivacije za učešće.
  3. Info radionice za izabrane volontere će se održati 14. aprila i 18. aprila u 16h i prisustvo je obavezno.
  4. realizujemo događaj

Kako da se prijaviš?

Ukoliko vidiš sebe kao deo ovogodišnjeg FSI tima i znaš da možeš biti na raspolaganju svih ovih datuma, prijavi se popunjavanjem kratkog formulara na ovom linku.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: