Otvorene su prijave za volontere na ISWiB-u!

Najveći studentski festival u jugoistočnoj Evropi, ISWiB – International Student Week in Belgrade, ove godine će se održati od 16. do 24. jula u glavnom gradu Srbije.

U organizaciji udruženja Svetski omladinski talas, festival se od 2006. godine realizuje po jedanaesti put, i svake godine okupi više od 300 studenata iz zemlje i inostranstva. Pod ovogodišnjim motom “Mladi na delu!“, na ISWIB-u će učestvovati studenti iz 50 zemalja sveta, koji će kroz različite edukativne i zabavne sadržaje tokom osam dana imati priliku da se međusobno upoznaju, razmenjuju ideje i rade na rešavanju različitih globalnih problema.

Pozivaju se svi zainteresovani mladi da učestvuju kao volonteri u organizaciji Međunarodne studentske nedelje u Beogradu. Volontirajući na ISWiB-u, oni će biti u prilici da steknu različita iskustva – osim učestvovanja u realizaciji brojnih aktivnosti, biće i u prilici da upoznaju vršnjake iz celog sveta, rade sa njima i budu deo svih edukativnih i zabavnih manifestacija u okviru festivala. Imajući u vidu da je reč o projektu međunarodnog karaktera, zvaničan jezik festivala je engleski.

Volonterski sektori na festivalu su:

1. Group guide volonteri/ke

2. Info&host volonteri/ke

3. Sektor logistika

4. Media volonteri/ke – video i foto*

USLOVI ZA VOLONTIRANJE:

• Osobe starosti između 18 i 30 godina sa mestom boravka u Beogradu;

• Poznavanje engleskog jezika;

* U slučaju da se prijavljujete za media volontere/ke, potrebno je da imate svoju opremu (foto-aparat/kameru, stalak) i iskustva rada u Photoshop-u ili nekom sličnom programu (foto) i montiranju (video). Poželjno je proslediti link do portfolia (u slučaju da postoji) ili svoje pređašnje radove.

KAKO SE PRIJAVITI?

Prijavni formular se nalazi na sajtu www.iswib.org.

Rok prijavljivanja za volontere je 14. maj.

Više informacija o prijavljivanju, volontiranju i festivalu možete pronaći na zvaničnom sajtu http://iswib.org/form.php, kao i na facebook stranicama www.facebook.com/worldyouthwave ili www.facebook.com/iswib.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: