Otvoren konkurs za prijem osme generacije Volonterskog centra „Gradskih pijaca”

JKP „Gradske pijace” raspisale su konkurs za prijem osme generacije Volonterskog centra koji je otvoren do 25. decembra. Mogu da se prijave svi oni koji su pri kraju studuja ili su diplomirali na Poljoprivrednom, Pravnom ili Fakultetu veterinarske medicine.

Pored edukativnih radionica sa mentorom i mogućnosti da se upoznaju sa funkcionisanjem javno komunalnog preduzeća, volonteri će pomagati u obavljanju različitih administrativnih poslova u direkciji preduzeća, pružaće inforamacije korisnicima pijačnih usluga, učestvovati u promotivnim aktivnostima preduzeća i drugo. Svi kandidati treba da poznaju rad na računaru (MS office i internet), znaju engleski jezik, da su kreativni i da žele da steknu nova znanja i veštine. Nakon devetomesečnog angažovanja u Volonterskom centru, dobija se potvrda koja će volonteru pružiti prednost prilikom traženja posla.

Kandidat treba da pošalje radnu biografiju na i-mejl adresu: vlakovski@bgpijace.rs, najkasnije do 25. decembra. Sve dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti na broj telefona: 011/7857-917.

Izvor: www.studiob.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: