MTB trka “Tri strane Kopaonika”

Želiš da provedeš vikend na planini? Čist vazduh, šuma, priroda oko tebe. Vožnja bajseva, pešačenje, outdoor aktivnosti. I to sve za dž, za nula dinara!

Sve što treba da uradiš je da pomogneš oko organizacije MTB trke “TRI STRANE KOPAONIKA”!

POTREBNA NAM JE POMOĆ NA SLEDEĆIM POZICIJAMA:

1. Start

Postavljanje starta i takmičarskih boksova. Organizacija dolaska takmičara na start i obeležavanje starta. Kontrola početka trke i usmeravanje takmičara. Brendiranje okoline. Start i cilj se nalaze u krugu Konaka.

2. Cilj

Završnica trke sa velikom koncentracijom pažnje i adrenalina. Nalazi se u Konacima, na samom ulazu. Poslednja kontrola takmičara i merenje ukupnog vremena. Okrepna stanica sa muzikom.

3. Logistika

Organizacija i raspored kontrolnih punktova. Razvrstavanje okrepe. Organizacija smeštaja. Nadgledanje organizacije Starta i Cilja trke. Stalna komunikacija i delegiranje zaduženja. Organizacija svih zabavnih sadržaja pre i posle trke (pasta party, žurka zatvaranja, EXPO sajam…).

4. Prijavni i takmičarski info centar

Mesto na kome takmičari, kao i svi zainteresovani mogu da dobiju sve informacije vezane za trku. Prvi susret sa ljudima i prvi utisak o trci. Veština komuniciranja sa ljudima i rešavanja potencijalnih problema je neophodna, kao i dobro raspoloženje i osmeh na licu. Na ovom mestu se vrši prijava takmičara, razvrstavanje po kategorijama, deljenje majici.

5. Kontrolni punktovi

Mesta na stazi na kojima se kontrolišu i upisuju takmičari i njihovi takmičarski brojevi. Na ovim mestima se nalazi i okrepa za takmičare (voda, voće, čokoladice, energetski napitci).

6.  Marketing i PR

Postovanje na socijalnim mrežama (pre, posle i za vreme trke). Kontrola svih tekstova i pr saopštenja. Komuniciranje sa novinarima i koordinisanje istih.

MI TI OBEZBEĐUJEMO:

  • prevoz na relaciji Beograd – Kopaonik – Beograd (polazak petak poslepodne, povratak nedelja poslepodne)
  • smeštaj u planinarskom domu PSD Kopaonik, 2 noćenja na bazi polupansiona (doručak, kasni ručak)
  • majicu trke
  • svu neophodnu opremu za izvršavanje delegiranih zadataka

Ukoliko voliš izazove, ako si avanturista, smatraš da možeš da nam pomogneš i doprineseš da pokidamo trku, spakuj dobro raspoloženje, osmeh na lice i prijavi se da uživamo zajedno!

Prijava na yvani;noj stranici http://www.tristranekopaonika.rs/volonteri/

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: