„Mladi za turizam“ primaju nove članove

Mladi koji se interesuju za turizam, ekonomiju, hotelijerstvo, zaštitu žuvotne sredine, novinarstvo, marketing, dizajn, fotografiju i u tim oblastima se školuju mogu da iskustvo steknu u Udruženju "Mladi za turizam" koje do 15. oktobra prima nove članove.

Studenti okupljeni oko ideje da promovišu turistička mesta u južnoj i istočnoj Srbiji, neguju tradiciju, običaje i stare zanate, pozivaju kolege da im se u tome pridruže.

Zasada smo ograničeni na deo Srbije koji nam je blizu, ali videćemo, možda organizujemo i nešto dalje. Trenutno je u sve uključeno oko nas desetak, pa nam je podrška potrebna – kaže Jelena Đokić iz „Mladih za turizam“.

U niškom ogranku ovog udruženja, koji postoji 5 godina, organizuju izlete, ali i predavanja, radionice, seminare i stručne ekskurzije. Đavolja varoš, staroplaninska sela, Vrnjačka banja i znamenitosti Niša samo su neka od mesta na koja su vodili mladi promoteri turizma.

Zainteresovani da im se pridruže treba da se do 15. oktobra prijave tako što će biografiju i motivaciono pismo sa naznakom „Prijava za članstvo“ poslati na adresu mtnis018@gmail.com.

Kako sve funkcioniše kod mladih promotera turizma novi članovi imaće priliku da saznaju već 31. oktobra kada će uz vino i maske organizovati izlet „Hallowine in Malča“ i 1. novembra kada izletnike vode do manastira u Grzi.

Izvor: www.juznevesti.com

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: