Međunarodna studentska nedelja u Beogradu otvorene prijave za volontere!

Najveći studentski festival u Jugoistočnoj Evropi, ISWiB – International Student Week in Belgrade, ove godine će se održati od 17. do 24. jula u glavnom gradu Srbije.

U organizaciji udruženja Svetski omladinski talas, festival se od 2006. godine realizuje po deseti put, i svake godine okupi više od 200 studenata iz zemlje i inostranstva. Pod ovogodišnjim motoom „Generacije slave inovacije!“, na ISWIB-u će učestvovati studenti iz 50 zemalja sveta, koji će kroz različite edukativne i zabavne sadržaje tokom sedam dana imati priliku da se međusobno upoznaju, razmenjuju ideje i rade na rešavanju problema iz različitih oblasti života. Cilj festivala jeste otklanjanje predrasuda, popularizacija Beograda i Srbije, kao i rušenje verskih, etničkih i nacionalnih barijera među mladima širom sveta.

Pozivaju se svi zainteresovani mladi da učestvuju kao volonteri u organizaciji Međunarodne studentske nedelje u Beogradu – ISWiB (International Student Week in Belgrade). Volontirajući na ISWiB-u, mladi će biti u prilici da steknu različita iskustva – osim odgovornosti za brojne aktivnosti, biće i u prilici da upoznaju strane studente, rade sa njima i učestvuju u brojnim edukativnim i zabavnim manifestacijama u okviru festivala. Imajući u vidu da je reč o projektu međunarodnog karaktera, zvaničan jezik festivala je engleski.

Volonterski sektori na festivalu su:

  1. Group guide volonteri/ke
  2. Info&host volonteri/ke
  3. Sektor logistika
  4. Media volonteri/ke – video i foto

USLOVI ZA VOLONTIRANJE:

  • Osobe starosti između 18 i 25 godina sa mestom boravka u Beogradu;
  • Poznavanje engleskog jezika;

* U slučaju da se prijavljujete za media volontere/ke, potrebno je da imate svoju opremu (foto-aparat/kameru, stalak) i iskustva rada u Photoshop-u ili nekom sličnom programu (foto) i montiranju (video). Poželjno je da proslediti link do portfolia (u slučaju da postoji) ili svoje pređašnje radove.

KAKO SE PRIJAVITI?

Prijavni formular se nalazi OVDE.
Rok prijavljivanja za volontere je 8. maj.

Više informacija o prijavljivanju, volontiranju i festivalu možete pronaći na facebook stranicama:
www.facebook.com/worldyouthwave ili
www.facebook.com/iswib.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: